Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 02 сеп 2008 23:57

Nachkata написа:Абе Веидаре само двамцата маи ще си бъдем от русе дано има други колеги можеби Кокобраиз още не се е отказъл

Така ли?Вече сме 2 коли ? Ама явно аз ще съм сам в мойта? нищо не е проблем , ще си взема мацка

Потребителски аватар
Nachkata
Автомобил: VW MK2
Двигател: RP

Мнениеот Nachkata » Сря 03 сеп 2008 11:30

Кокобраиз кво ще кажеш по раничко да тръгнем към 5 сутринта да пием кафе нещо и да прашим

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 03 сеп 2008 15:02

Nachkata написа:Кокобраиз кво ще кажеш по раничко да тръгнем към 5 сутринта да пием кафе нещо и да прашим

с 1 или 2 коли сме последно?

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 03 сеп 2008 15:05

kokobraiz написа:
Nachkata написа:Кокобраиз кво ще кажеш по раничко да тръгнем към 5 сутринта да пием кафе нещо и да прашим

с 1 или 2 коли сме последно?

Ама да изчакаме и силистренци а?те ще тръгват в събота

Потребителски аватар
Nachkata

Мнениеот Nachkata » Сря 03 сеп 2008 18:53

Е до колко 4аса ще чакаш силистренци щото ние към 5и 30 с ВЕИДАР отлитаме ако изкаш да се водим кат не ще се видим там

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравейте ........... от Spasov_G

Мнениеот Spasov_G » Чет 04 сеп 2008 0:23

Здравейте колеги много ми е приятно да се чуем с вас отново , искам сега да ви попитам не е ли малко късничко към 5 : 30 да се тръгва все пак си е доста път до там от Русе си хващат 500км така , че това във време си е около 7 часа пътуване , ваша си работа ама незнам ние ако не тръгнем в петък следообяд то ще е в раниите часове на Съботата между 1-2часа ,не ви карам да се съобразявате с нас но ако решите ще ми е приятно да пътуваме заедно ........ До виждане ...........

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: Здравейте ........... от Spasov_G

Мнениеот znainainai » Чет 04 сеп 2008 7:35

Spasov_G написа:Здравейте колеги

Как си бе Гошо забравихме се :D Да поздравиш всички и ако имаш път към Русе :070: :beer

Потребителски аватар
anchev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот anchev » Чет 04 сеп 2008 9:35

Spasov_G написа:Здравейте колеги много ми е приятно да се чуем с вас отново , искам сега да ви попитам не е ли малко късничко към 5 : 30 да се тръгва все пак си е доста път до там от Русе си хващат 500км така , че това във време си е около 7 часа пътуване , ваша си работа ама незнам ние ако не тръгнем в петък следообяд то ще е в раниите часове на Съботата между 1-2часа ,не ви карам да се съобразявате с нас но ако решите ще ми е приятно да пътуваме заедно ........ До виждане ...........

колеги 500 км 7 часа с влак ли сте :) :cop или от сини лампи ви е страх.Кофти че сега аз съм на работа и ако тръгна трябва да е събота вечер,а няма смисъл да регистрирам присъствие само,исках да се запозная с силистренци,че сериозни ми се виждате.Ама като дойдете в Русе ще ви видя някой път

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 04 сеп 2008 10:12

anchev написа:колеги 500 км 7 часа с влак ли сте :) :cop или от сини лампи ви е страх.

Колега ти за пътуване във колона да си чувал? Там се поддържа постоянна скорост а не всеки да хукне да гони "михаля" и които оцелеят до пристигането във точка В да твърдят че са пътували заедно :idea:
А отделно знаеш ли въобще къде се намира 'Рожен' от къде се минава и че Шипка изглежда като разходка спрямо тях баири. Отделно само на "Шипка" губиш до 1ч. докато я минеш в зависимост от трафика. А там ако тръгнеш да се правиш на спортист най много да станеш медийна звезда :D

Потребителски аватар
anchev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот anchev » Чет 04 сеп 2008 10:48

ок, както и да е ще тръгнете 2 коли за ква колона ми говориш?Лек път ви желая :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 04 сеп 2008 11:28

Малко сте се объркали по отношение на разстоянието.
Ето ви един препоръчителен маршрут с разстояние и време.
цък
Като влезете на сайта, можете да избирате най-кратък, най-бърз, най-икономичен маршрут /които често са еднакви, но това е друга работа/. Успех и лек път. Ще се видим там.

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравейте ........... от Spasov_G

Мнениеот Spasov_G » Чет 04 сеп 2008 12:35

Здравей Добрине през къде предлагаш да минем , че нещо немога да се ориентирам на тази карта която си пуснал , Аз със друга подобна програмка си проверих дистинацията и от Силистра ми изкара разстоянието в (км) 618 , за 7 и 46 минути някъде , а незнам ти от къде предлагаш да минем , дай малко инфо ........ Благодаря ........... а вие колеги Русенци последно колко коли и в колко часа ще тръгвате , не се дразнете помежду си , не съм карал никой да се съобразява с мен просто ви казах , че пътя си е доста и трябва да се тръгне по на време , ако не пътуваме заедно ще се видим живи и здрави там , мястото на събитието е известно Роженски поляни ......... Добрине чакам да драснеш някой ред относно моето питане .........

Калоян Крумов
Двигател:

..

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 04 сеп 2008 12:38

Накрая само да не тръгнем всички поотделно...тогава ще е най смешното..аз по принцип искам заедно всички да ходим 2те коли от русе и силистренци

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 04 сеп 2008 12:49

Аз правя ремонти по пасата а отделно съм и на работа така че ще пропусна :cry: Ще чакам калояново :D

Потребителски аватар
Nachkata

Мнениеот Nachkata » Чет 04 сеп 2008 18:04

Добре де колеги колко часа трябва да тръгнем в събота че хем да сме заедно хем и силистренци да изчакаме колегите от силистра какво предлагат

Върни се в “Организационен”