Тракане в двигателя B5.5? решен,нов компресор

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Чет 04 сеп 2008 9:04

Ще погледна и там сега чакам включване от няколко места да видим колко по различна цена от 400 лв. ще ми обадят...

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Чет 04 сеп 2008 18:44

Колеги удрям на греда... някой ако може да помогне с каквото и да е някакви цени на такава електромагнитна шайба,като гледам ще търся втора ръка да купувам ...

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Чет 04 сеп 2008 21:18

Дай VW номер на шайбата ако можеш, или пусни снимка да видя как изглежда...

Някой може ли да види в по електронните каталози как е номера?

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Пет 05 сеп 2008 17:00

един познат от София ми обеща цял компресор въпроса е,че още не знаем със сигурност дали ще стане за моя AVF щото и той ме пита за номера на компресора а за жалост него не го знам...

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Вто 09 сеп 2008 17:02

а някой знае ли каква трябва да е марката на компресора или са различни ?

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Чет 18 сеп 2008 14:11

ами това е страрият компресор бил счупил някакви така и не разбрах и надрал сичко ...вътре беше леш а "спецовете" от аутотрейд ми казах да си сменя електромагнитната шайба и сичко щяло да се оправи... да ама не сега съм с нов компресор и колата е 11 точки.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Чет 18 сеп 2008 15:44

колега, на мен ми беше същият проблем - шайбата беше направила доста поразии и се почнаха едни студени капки за ремонт хиляди левове, НО директно отидох при Митко Василев - майстор в София, и при него на стругар ми я изшлайваха тази шайба и вече 15 000 км спи, цяло лято не е спирала климата, всичко излезна 100 лв и 20 лв на стругарчето. побългаряване отсвякъде, но в крайна сметка важно е кой го прави. за теб този вариант е неудобен, предвид, че си в Габрово а после се прибираш във Варна, но бих те посъветвал да коментираш с някой майстор на климатици тази възможност и той да си каже мнението. абсолютно същите признаци имах и аз като на твоя пасат, моя е Б5 но не вярвам компресорите да са различни

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Чет 18 сеп 2008 20:13

не не ,значи става въпрос за хора в софия много на ти с тези работи, сервизът им е по улицата нагоре от х-л хемус ,помня че номера беше 62.Владо се казва човека,та аз през цялото време бях с тях,компресора го свалиха за 7 минути само като свалиха кората на двигателя а в аутотрейд сваляха бронята маската и за грешната диагностика в autotrade ,която беше дефект във шайба компресор,още си пазя и фактурата ми взеха 60 лева,както и да е още като го чу как трака компресора Владо каза,че най вероятно няма да става за нищо...След като го разглобиха пред мен сам видях как са надрани буталцата и как липсваха частици... та ясно беше ,че ще търсим нов компресор,хубавото е че цял ден спах в колата докато те го търсеха ,че предната и по предната вечер имах изпъления с една сервитьорка от прословуто заведение в София mhihi . Та така прейте си сметка щом от Варна се дигнах да отида до София за какви хора става на въпрос,евала !

Върни се в “Passat”