Стопове за Голф 2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Стопове за Голф 2

Мнениеот lowrider » Чет 19 яну 2006 19:50

Съществуват ли обикновени стопове за голф,които обаче са с бяла секция за мигача,а не оранжева?Ако не ,само кристалните ли са така и има ли представител на FK във форума?Преди имаше едно момче PM2 май му беше ника,но май не пише вече.

Ivan Petrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivan Petrov » Чет 19 яну 2006 20:52

Ако става дума за такива като на снимката - 200 лв. са, и се водят кристални:

http://www.tuning.bg/forum/garage.php?m ... 2&MID=1068

http://www.tuning.bg/forum/garage.php?m ... od&id=2098

http://www.tuning.bg/forum/garage.php?m ... ry&id=2073

Магазина се казваше Авто мания или нещо такова, къде точно се намира обаче не мога да обясня ( поради простата причина че и на мен не ми е много ясно )

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Стопове за Голф 2

Мнениеот gas » Чет 19 яну 2006 21:09

lowrider написа:Съществуват ли обикновени стопове за голф,които обаче са с бяла секция за мигача,а не оранжева?Ако не ,само кристалните ли са така и има ли представител на FK във форума?Преди имаше едно момче PM2 май му беше ника,но май не пише вече.

тези за които питаш(не кристални) са може би най-хубавите стопове за двойка,поне според мен :да: MHW е фирмата която ги прави,само че отдавна са излезли от каталозите..........дано си намериш
относно FK,пиши ми лично,мисля че мога да помогна

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Чет 19 яну 2006 21:30

Хах,това момче PM2 ми предлагаше на FK за 140лв,кво е това 200...

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Чет 19 яну 2006 21:36

lowrider написа:Хах,това момче PM2 ми предлагаше на FK за 140лв,кво е това 200...

тези за които питаш са над 300лв,друг е въпроса че ги няма :D

Ivan Petrov
Автомобил:
Двигател:

Re: Стопове за Голф 2

Мнениеот Ivan Petrov » Чет 19 яну 2006 21:50

gas написа:
lowrider написа:Съществуват ли обикновени стопове за голф,които обаче са с бяла секция за мигача,а не оранжева?Ако не ,само кристалните ли са така и има ли представител на FK във форума?Преди имаше едно момче PM2 май му беше ника,но май не пише вече.

тези за които питаш(не кристални) са може би най-хубавите стопове за двойка,поне според мен :да: MHW е фирмата която ги прави,само че отдавна са излезли от каталозите..........дано си намериш
относно FK,пиши ми лично,мисля че мога да помогна

1-во тези стопове се водят кристални
2-ро все още не е невъзможно да се намерят, мисля че в ауто мания ги продават, поне тези са от там, но как точно се стига до магазина не мога да обясня ( първо трябва на себе си да обясня че и на мен не ми е ясно )
3-то както казва един потребител от форума с пръдня боя не става...

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Чет 19 яну 2006 22:22

Това са стоповете от FK,които ми предлагаше момчето (Plamen M2)
Изображение

и

Изображение
за 135 лв комплекта :idea:
Това намерих аз от MHW
Изображение
наистина не са кристални тези горе
и тези:
Изображение

Тези от сайта на FK също са яки 70Евро
Изображение

Колега Петров не се изказвайте неподготвен моля :idea: :arrow: "3-то както казва един потребител от форума с пръдня боя не става..."

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Чет 19 яну 2006 22:52

Такива като последните гледах в Аутоманията на Вапцаров 190 лв Тайвански и в Мотоексперт - новия Фулда център след околовръстното посока Драгалевци пак Тайвански, но не помня цена. Не си мислете, че другите са немски. Миналото лято си поръчах кристални мигачи предни в бронята на Jom от каталога на D&W - 70 лв се вързаха с доставката - на тях си пишеше направено в Тайван, Jom само ги пакетира, така е MHW и FK и много други немски фирми.

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Чет 19 яну 2006 23:20

brabus написа:Такива като последните гледах в Аутоманията на Вапцаров 190 лв Тайвански и в Мотоексперт - новия Фулда център след околовръстното посока Драгалевци пак Тайвански, но не помня цена. Не си мислете, че другите са немски. Миналото лято си поръчах кристални мигачи предни в бронята на Jom от каталога на D&W - 70 лв се вързаха с доставката - на тях си пишеше направено в Тайван, Jom само ги пакетира, така е MHW и FK и много други немски фирми.

виждал съм части на всички коментирани фирми,не може да става и дума за сравнение м-у mhw и fk,jom,inxx и др

Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itni » Пет 20 яну 2006 11:39

brabus написа:Такива като последните гледах в Аутоманията на Вапцаров 190 лв Тайвански и в Мотоексперт - новия Фулда център след околовръстното посока Драгалевци пак Тайвански, но не помня цена. Не си мислете, че другите са немски. Миналото лято си поръчах кристални мигачи предни в бронята на Jom от каталога на D&W - 70 лв се вързаха с доставката - на тях си пишеше направено в Тайван, Jom само ги пакетира, така е MHW и FK и много други немски фирми.

Тук мисля, че предразсъдъците надделяват. Аз но това му казвам пазарна икономика...Мисълта ми е, че например Порше Кайен на 90% се произвежда в Братислава, а в Германия(Но не в Щутгарт) се извършват само довършителните работи и въпреки това аз не съм чул да има някое върнато заради некачествена изработка :wink:
В германия проблема е, че данъците, който заплащат възлизат на около 32-33%, а и средното заплащане за почасова работа се движи около 10-15 евро. В Тайван, Китай и т.н. както всички тук могат сами да се досетят и данъците и надниците са едни от най-ниските в цял свят. Така че помислете си, ако например мигачи на немска фирма(която и да е тя) са наистина произведени в Германия, а не в Тайван, съответно каква щеше да е цената им и колко от нас щяха да могат да си го позволят.
В крайна сметка стига нещо да е качествено и да си струва парите какво значение има къде е произведено :lol:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пет 20 яну 2006 12:13

Съгласен съм, а нищо лошо не съм казал против тях (за качеството говоря), колата минава през пароструйка поне веднъж седмично и за толкова месеци не влязла и капчица както в мигачите, така и във фаровете (FK).

Върни се в “Оптичен тунинг”