Разлика между Пасат ПД 101 и 131 коня
Разлика между Пасат ПД 101 и 131 коня
Здравейте въпроса ми е каква е разликата между бутала,биели,глава,дюзи на двата мотора.Аз имам Пасат 101 коня и тука в Хасково един монтьор ми каза че разликата е само в дюзите и компютара.По каталожни номера са различни(само в буквите след номера) но в действителност не съм ги виждал дали имат някаква разлика.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разбира се нищо може да се сравни нещо направено с хардуер отколкото с софт.
Моята идея беше много по проста, чип ( за което ти казваш компютър и който майстора ти е казал, че се сменя а то се упдейтва просто ) гледаш как върви колата само ако тогава не ти харесва се бъркаш с :
дюзи, турбина, тръби, интеркулер и т.н. на цени които идея си нямам.
Моята идея беше много по проста, чип ( за което ти казваш компютър и който майстора ти е казал, че се сменя а то се упдейтва просто ) гледаш как върви колата само ако тогава не ти харесва се бъркаш с :
дюзи, турбина, тръби, интеркулер и т.н. на цени които идея си нямам.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
aldin написа:Да мислил съм си и за този вариянт.Но не е ли по добре ако разликата е в дюзи,турбина и компютар да се сменят (ако това е разликата) а не да се постига 131коня само хардуерно и софтуерно(не съм компетентен по тези въпроси за това питам).
Ще хвърлиш толкоз пари че по-добре да продадеш твойта и да вземеш друга /говоря ако вземаш сички тея части от магазин щото дюза за ПД е към 1500 лева ,а турбинките за 131 коня 2000 та сам си направи сметката колко ще ти струва интервенцията и пак не е сигурно че ще е същото/.
Върни се в “Дизелови агрегати”