Здр. колеги искам да попитам каква е причината за лошата миризма след като спра климатика и има ли решение на този проблем ?
Колата е поло 1.4i филтъра е сменен с оригинален такъв закупен от VW сервиз, с предишния беше същата работа ........
Благодаря предварително на отзовалите се !
Поздрави !
мирише лошо след изключване на климатика
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега много сложно си го направил(говоря за предния пост) , аз ползвах препарат за почистване на вюрт за авто климатици 1 флакон е достатъчен за 2 почиствания , флакона има дъъг шлаух , напъхва се в тръбата на конденза и се пръска 30 секунди без да се пуска климатика , след 10-15 мин се изпаряв от само себе си смяна на филтър на купето за климата и си ок НЕДОСТАТЪК трябва да имате канал или нещо подобно за да стигнете до маркуч за конденза успех!!!
ПС изпробвано има ефект
ПС изпробвано има ефект
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
Колега, извинявай че ти ползвам темата
но.... и при мен се получи същата благовонна миризма от вентилацията след спирането на климата. Купих си спрей за дезинфекция на климатици на Nigrin, но за съжаление хич не помогна, а аз се надявах поне да понамалее. Ако не е затворена клапата за циркулация на въздуха постоянно направо мога да си върна закуската....Та дайте някаква идея ко да правя защото така не се търпи
Аиде със здраве
Аиде със здраве
The ReD One написа:Колега, извинявай че ти ползвам тематано.... и при мен се получи същата благовонна миризма от вентилацията след спирането на климата. Купих си спрей за дезинфекция на климатици на Nigrin, но за съжаление хич не помогна, а аз се надявах поне да понамалее. Ако не е затворена клапата за циркулация на въздуха постоянно направо мога да си върна закуската....Та дайте някаква идея ко да правя защото така не се търпи
![]()
Аиде със здраве
Колеги проблема е решен !!!!!
Лесно и ефикасно купих спрей за климатици на марката MOTIP струва 17лв. в авто мания
Пръска се през въздуховодите върху кондензатора престоява 30 мин. после палиш колата работи 10 мин. и край на миризмата ......
Сега дори като изключа климатика мирише на зелена ябълка
Гоещо го препоръчвам и на вас страдащите от този проблем
Поздрави !
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”