Делта 2 1.8/16-130к.с. с/у Голф 3 2.0/16
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
dready написа:badboy_pl написа:Golf III 2.0 GTI 16V
макс.скорост-215 км/ч
Е това не ми се вярва да е истина ,защото аз лично съм се возил с 230 и то с пълен багажник и трима в колата
Аз поне доколкото знам тва е скорост която колата може да поддържа без никаква опасност за мотора и други такива притеснения, ама не мога да каже че е наистина така,но е факт че 100% от 16в тройките вдигат повече

- Jaw
- Автомобил: Audi RS3
- Двигател:
Golf 3 1.8 написа:Aбе пичага голфа е с шпер който работи до 10км/ч някъде а ние тръгваме с 20-30 е как да стане??Така, ако искаш слагаме по 100лв и се дърпаме кат толко много знаеш 2от3???Кога ме би бе пич??От мократа страна дето си стоях на едно място ме би, от сухата се дръпнахме 2 пъти при абсолютно равен старт(не съм тръгвал преди теб) и още от първа ти взимам кола и малко и сме си така до края.А мога а ти кажа също че мойта кола не върви както трябва ,но скоро няма да е така и разликата ще е фрапираща бъди сигурен!Просто ти си в по долния клас не се обиждаи ама си е така!GOLF RULEZZZZZZZZ
Няма проблем за залога. Ще дойда с другата ми Делта ,която е без шпер и е 2.0/16. Килъра, ако иска и той може да се включи.
Алфата ,за която питате каква е ще ви кажа само, че е точно 1.8/16-140к.с.(повечето гледате само руския каталог, а нея там я няма).
Същата върви много ,просто момчето не може да я кара спортно.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
За 140 коня добре върви тази алфаm hihi
А ти сигурен ли си че твойта Делта е 150 коня,защото аз не можах да намеря с такъв двигател,а само 140 коня и неговите резултати са нищо особено
Виж този линк,това е сравнение между двете коли:
http://www.zeperfs.com/duel.php?IdA=646&IdB=872

А ти сигурен ли си че твойта Делта е 150 коня,защото аз не можах да намеря с такъв двигател,а само 140 коня и неговите резултати са нищо особено

http://www.zeperfs.com/duel.php?IdA=646&IdB=872
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Jaw написа:Golf 3 1.8 написа:Aбе пичага голфа е с шпер който работи до 10км/ч някъде а ние тръгваме с 20-30 е как да стане??Така, ако искаш слагаме по 100лв и се дърпаме кат толко много знаеш 2от3???Кога ме би бе пич??От мократа страна дето си стоях на едно място ме би, от сухата се дръпнахме 2 пъти при абсолютно равен старт(не съм тръгвал преди теб) и още от първа ти взимам кола и малко и сме си така до края.А мога а ти кажа също че мойта кола не върви както трябва ,но скоро няма да е така и разликата ще е фрапираща бъди сигурен!Просто ти си в по долния клас не се обиждаи ама си е така!GOLF RULEZZZZZZZZ
Няма проблем за залога. Ще дойда с другата ми Делта ,която е без шпер и е 2.0/16. Килъра, ако иска и той може да се включи.
Алфата ,за която питате каква е ще ви кажа само, че е точно 1.8/16-140к.с.(повечето гледате само руския каталог, а нея там я няма).
Същата върви много ,просто момчето не може да я кара спортно.
колега нали каза че имаш и Дедра турбо 162кс, ела с нея че и на мен да ми е интересно ама и такава съм наказвал да знаеш.
- Madjo (*_*)
- Автомобил:
- Двигател:
- Madjo (*_*)
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”