помогнете колеги
помогнете колеги
при рязко подавана на газ има зачудване на оборотите и след това се отпушва колата е vw golf 2 1.8 i 115к.с gti
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Здравей.
Първо - добре дошъл
Местя ти темата в правилния раздел - техническия, не мисля, че е за тунинг раздела и ще те помоля, с бутона промени, който имаш над мнението си поправи заглавието според т. 4 от правилата, а именно
Първо - добре дошъл
Местя ти темата в правилния раздел - техническия, не мисля, че е за тунинг раздела и ще те помоля, с бутона промени, който имаш над мнението си поправи заглавието според т. 4 от правилата, а именно
Код: Избери всички
4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Здрасти и от мен!
И от мен първо- Г2 1.8- 115 коня няма. Най-близкото до това е РВ мотора, който е 112 коня. Подобен е PF - 107 коня И двата са 1.8
115 коня е 2Е, който е 2.0 и се монтира чак на Г3.
За подобно явление, за което питаш има мноество причини. Да кажем, че повечето са свързани с постъпващия въздух (въздушен филтър) и неговото измерване (дебитомер).
За да не говорим наизуст, обаче, погледни номера на мотора, отбелязан в големия талон. Интересуват те първите 2 букви.
Добреще е и да го попълниш в профила си, в секция 'Гараж', за да се вижда и друг път, ако случайно забравиш да упоменеш във въпроса.
Немаловажно е и уточняването има ли газова колата или не.
И от мен първо- Г2 1.8- 115 коня няма. Най-близкото до това е РВ мотора, който е 112 коня. Подобен е PF - 107 коня И двата са 1.8
115 коня е 2Е, който е 2.0 и се монтира чак на Г3.
За подобно явление, за което питаш има мноество причини. Да кажем, че повечето са свързани с постъпващия въздух (въздушен филтър) и неговото измерване (дебитомер).
За да не говорим наизуст, обаче, погледни номера на мотора, отбелязан в големия талон. Интересуват те първите 2 букви.
Добреще е и да го попълниш в профила си, в секция 'Гараж', за да се вижда и друг път, ако случайно забравиш да упоменеш във въпроса.
Немаловажно е и уточняването има ли газова колата или не.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”