Здравейте колеги!!!
След като монтирахме кристални фарове FK на Голф 3-ката ми,реших да се сдобия и с Xenon 5000К.Монтирахме ги и тях без проблем,обаче проблема се появи след като ги включихме,при самото загряване на крушките,започнаха да премигат,след като загряха си работеха нормално.Някой знае ли на какво се дължи това премигане? Искам да отбележа, че Xenon-ите са китайски,но въпреки това светят чудесно.
Ако съм объркал раздела,моля преместете темата ми!!!
Един проблем с Xenon
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам същия проблем но на голф2 самоче при мен е на дясната крушка.Аз съм с релета който преди време ми ги сложиха когато още бях с халогенни крушки защото светеха на 9 волта.Ходих после пак при тоя моя дето ми слага релетата той работи в един сервиз за автоелектроника и ми вика нищо ти няма даваи газ.Малко е дразнещо но се свиква и това е само при първия старт запалят ли веднъж всичко е ок.Аз най много се изплаших крушката да не е пътник не за друго 

- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Ами за жалост няма да се оправи
Обясниха ми,че крушките са на праинципа на луминисцентните лампи те как примигват като се палят нали е газ вътре,което ми се видя малко несериозно обяснение ама.........В интерес на истината в самото начало го нямаше това премигване,а впоследствие се появи много странно
Имам и други приятели с китайски ксенон но те нямат такъв проблем.

- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
- GTI 1411
- Автомобил:
- Двигател:
a
Колега сложи релета и няма да имаш проблеми 99% сигурно.И при мен беше така. 

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
При мен имаше същия проблем, даже понякога не палеше единия фар. Сложих релета и сега всичко е ОК. А за колегата на който са му слагали релета преди време, замери си напрежението на акумолатора при запален двигател и на фаровете при запален двигател, ако си с релета трябва да са еднакви (разлика с някакви десети може би). Ако не са смени релетата, може да са някакви ментета

- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”