Бензинова помпа за Венто/голф-3
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Бензинова помпа за Венто/голф-3
Колеги някой има ли представа колко върви втора ръка по моргите бензиновата помпа ,че мойта сдаде багажа... 

- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jagler
Лошото при мен е че има газ и карам предимно така на бензин само паля и прехвърля след 2000об/мин. на газ.Карам някой път и на бензин когато на пътя ми свърши газта например обаче сега виждам че газаджията не ми е прекъснал помпата и тя си работи на празен ход и имах малко бензин или просто им е дошло времето.За напред с някакво реле дали мога да я прекъсвам когато е на газ ,колко ли ампера черпи помпата ? 

- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нова испанска 70лв от вносител в Асеновград с 1 г гаранция. Карам с такава от 4-5месеца. като цяло за тези пари Доволен
Имам и газова и не ми се даваха 200 и кусур за БоШ (с негарантиран произход
) П.С. има малка разлика с оригиналната май във високите обороти 5800+ не достига бенз, но който е сложил газ значи не иска бегачка ,а икономия. Успех в търсенето

- jagler
че тя тази помпа със същите параметри ли е ,че не им достига дебит при високи обороти...plamen032 написа:Нова испанска 70лв от вносител в Асеновград с 1 г гаранция. Карам с такава от 4-5месеца. като цяло за тези пари ДоволенИмам и газова и не ми се даваха 200 и кусур за БоШ (с негарантиран произход
) П.С. има малка разлика с оригиналната май във високите обороти 5800+ не достига бенз, но който е сложил газ значи не иска бегачка ,а икономия. Успех в търсенето

- jagler
Темата може да се заключи оказа се че помпата си е здрава за мой късмет просто има защита когато течноста падне под определено ниво и се изкл. за да не изгори поне така ми казаха.А нивомера ми отчиташе не е била съвсем на сухо.Благодаря на колегите които се вкл. в темата.Ще видя за в бъдеще може да им сложа едно реле когато съм на газ да се изкл. и да не върти на празен ход ,а по-добрия вариант е бенза да е над червения сектор...за да се охлажда в него 

- jagler
Аз лично не съм разглобявал просто бях почнал да я свалям и гледам че към маркуча за моното който отива пак има бенз,а предния ден съм го откачал пак и то си изтече колкото си беше става въпрос към помпата входа и изхода и пробвах с един колега като дадох на контакт тя цвъкна малко.А предния ден сипах малко бензин когато пробвах да запаля и не искаше и не се чуваше дори да работи,а имаше бензин до първата червена черта,напрежение на клемата също имаше.Аз за това и си помислих че е изгоряла мерих с ом/метър/ съпротивлението на клемите и даваше безкрайност като прекъсване и после едни майстори ми казаха че имала такава защита да прекъсва веригата някои помпи я имали тази функция когато нивото падне под определен минимум и аз се чудя ,но това са фактите колега... 

Printmaster написа:В Пловдив из моргите 60-80 лв. В магазина - 120 лв. китайска с гаранция. Аз карам с такава близо година вече.
Незнам кой каде е гледал и по колко са стрували но днес попитах в един магазин на сливница и човека си ми я даваше за 97 лв чисто новичка. Не съм мн разбирач и не съм питал дори за произхода но цената си е доста добра. Взех си горивен филтър само за сега защото ми казаха че при смяната му може да спре да вие помпата и ако някой може да ми покаже тема относно смяната му ще съм му благодарен !!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”