На инвалид ли се води вашия автомобил?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
мен ми се струва че тука се отдели групичката на завиждащите -ся кво да напрая че сте платили мито и такси и всяка година плащате данъци и винетки /няма смислел от злоба колеги -кой както си направи така ще живее .Колкото и да се пържите кви се честни и почтени данъкопладци и вашите коли карат по същите ебани пътища с тая разлика че вие плащате даже а ние не 

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е те затова няма да се оправи тази държава!!!
Защо немците са добре?
Защото имат самосъзнание!!!
Аз на никой не завиждам, успех и здраве на всички дето си са живи и здрави и карат коли на инвалиди. Но реално погледнато това е един вид престъпление. Аз винаги съм държал да съм с чиста съвест и затова си плащам.Днес си купих и винетка.
Защо немците са добре?
Аз на никой не завиждам, успех и здраве на всички дето си са живи и здрави и карат коли на инвалиди. Но реално погледнато това е един вид престъпление. Аз винаги съм държал да съм с чиста съвест и затова си плащам.Днес си купих и винетка.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
не приятелю и винетка да си купиш и аз да си платя мито ,пак ще ни крадът и пак ще караш по дупките и ти го знаеш добре но не ти се ще да си го признаеш,не сме шофьорите виновни а педалите който ни прибират паритеANNIHILATOR написа:Е те затова няма да се оправи тази държава!!!
Защо немците са добре?
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
landwarrior написа:мен ми се струва че тука се отдели групичката на завиждащите -ся кво да напрая че сте платили мито и такси и всяка година плащате данъци и винетки /няма смислел от злоба колеги -кой както си направи така ще живее .Колкото и да се пържите кви се честни и почтени данъкопладци и вашите коли карат по същите ебани пътища с тая разлика че вие плащате даже а ние не
Няма такова нещо. Много си се объркал. Гот е, когато не дължиш никому нищо и в талона на колата си пише, че си е твоя ...

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
да така е само че тъв ми е късмета че последните 4 коли са ми все инвалидни просто на такива попадам а и често казано не ми пука ,все пак карам кола за 5к примерно не е некой звер за 40000лв че да се притиснявам ако стане нещо я вкарвам в гаража и на частиCherepaha написа:landwarrior написа:мен ми се струва че тука се отдели групичката на завиждащите -ся кво да напрая че сте платили мито и такси и всяка година плащате данъци и винетки /няма смислел от злоба колеги -кой както си направи така ще живее .Колкото и да се пържите кви се честни и почтени данъкопладци и вашите коли карат по същите ебани пътища с тая разлика че вие плащате даже а ние не
Няма такова нещо. Много си се объркал. Гот е, когато не дължиш никому нищо и в талона на колата си пише, че си е твоя ...
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
прочети ми поста по нагоре и ще видиш кво ми е мнението ,колкото и да плащаме пак ще караш по кофти пътища и в тоя ред на мисли искам да ви споделя кво чух преди време по едно сутрешно предаване по канал1Cherepaha написа:Тази тема я пуснах не защото ми пука, за винетката 50 лева (една кръчма), а защото вместо "инвалидите" да си траят (и да си скъсат инвалидните талони и платят скромните данъци) те пускат теми "Как да се скътая още повече" и "Защо има дупки по пътищата" ....
беше на гости некъв бивш шеф на агенция пътища или нещо такова та той каза в отговор на питане за зимните условия и дупкие по пътищата
"'В БЪЛГАРИЯ СЕ ПЛАЩАТ ТОЛКОВА ДАНЪЦИ ЧЕ В ЗИМНИ УСЛОВИЯ СНЕЖИНКИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЛОВИМ ОЩЕ ВЪВ ВЪЗДУХА А ПЪТИЩАТА ТРЯБВА ДА СА ПО РАВНИ И ОТ ШВЕЙЦАРСКИТЕ''
за справка ще ви кажа че в Швейцария не се кърпят дупки а при такива се сменява целия участък от платното ,стига вече сте хулили обикновенните хора заради тъпаците в управлението на държавата които ни крадът парите
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:и 4-те възможности са леко обидни ,к'во е това ''аз съм тарикат'' ''плащам си почтенно данаците'' айде бе![]()
аз гласувам за глупав
Съгласен съм с теб ,не е направена анкетата както трябва.Аз съм сигурен че ако беше до 2,5 и 200 коня % на инвалидните коли в форума щеше да е много по голям.Аз също карам кола на инвалид.Инвалида е баба ми имал съм възможност и съм я използвал.Стикера ми върши прекрасна работа.Няма да храня аз паркинги и гаражи.И да ви питам толкова ли са голями данъците на кола под 100 коня ,че да ги криеш.Ако имаш автомобил едва ли ще са ти проблем 50/60 лв годишно.Или пак не съм прав.
landwarrior написа:за справка ще ви кажа че в Швейцария не се кърпят дупки а при такива се сменява целия участък от платното ,стига вече сте хулили обикновенните хора заради тъпаците в управлението на държавата които ни крадът парите
За твоя справка, там сменяват цели участъци И заради това, че тия "обикновените" хора, са доста по-малко от тук. И не ги хуля - приел съм отдавна, че ги има в изобилие, но просто не ме кефят.
Р.С. Ако пусна анкета колко тук са чели "Андрешко", дали какъв ще е резултата ?
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Cherepaha написа:Тази тема я пуснах не защото ми пука, за винетката 50 лева (една кръчма), а защото вместо "инвалидите" да си траят (и да си скъсат инвалидните талони и платят скромните данъци) те пускат теми "Как да се скътая още повече" и "Защо има дупки по пътищата" ....
Колега, искам да те питам аз: Дадено ли е право на някои инвалиди право на безмитен внос на автомобил ?!
Всеки инвалид ли ще се възползва от това право и дали има възможност?!
И ако няма възможност да го използва защо да не го отстъпи на друг?!
Та питам те аз: Защо след като можеш да спестиш повече пари отпколкото си броил за колата да не се възползваш, след като не ощетяваш никого?!
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”