Смятате ли ,че е възможно..............пак от блондинката
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Не вземай с двигател АЕЕ , ако ще слагаш газова уредба. Има пластмасови смукателни колектори.
Има и модел 1,4 с такива . Инжекцията се води MPI

Последна промяна от kris11 на Пет 20 яну 2006 23:38, променено общо 1 път.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- amazonka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
evgenyh написа:Първотърси кола произведена след 08.94г. - тогава излиза обновената версия на Г3, визуално разлика почти няма, но най-лесно можеш да се ориентираш като гледаш страничния мигач - трябва да е объл, а не правоъгълен и фаровете са двусекционни:idea: Реалната цена на Г3 след 95г. е:
-700 - 1500+ EURO за колата в Италия(от където предимно ги вкарват)
- около 1000лв. за автовоз![]()
- около 1500лв. за мито
- до към 500лв. допълнителни разходи
- 200лв. за кибика дето виси да продава колата в автокъщата
- 500 - 2500 горница за продавача
което прави минимум 4000лв. без грам товарене. Шанса дя я вземеш на тая цена която искаш е да имаш близък с автовоз които да ти я докара.
Г3 след 95г. са обикновенно са със следните мотори:
AEX - 1.4/60к.с., AEE - 1.6/75к.с., AEK и AFT 1.6/100к.с. другите вече са по-големи - 1.8 75 и 90к.с., 2.0 115 и 150 к.с. и VR6 с 170к.с. като всички тези мотори са бензиновидоколкото разбрах не търсиш дизел а и те са много по-скъпи
![]()
Гледай годината на колата по VIN номера а не слушай какво ти казва продавача.
Успех, търсенето е дълго и продължително

Щом е възможно -Които търси намира

Инфото ти е страхотно много, много благодаря . Направила съм си една папка и събирам всяка ценна инф. в нея ,а тази е такава bowdown
Въпроси VIN номера каде се намира,аз до сега следах стъклата.
Малко се притесних със автоджанбазите, защото не знам как ще ме посрешнат, ако ходя много пъти и не купувам защото трябва и да покараш автомобила иначе няма как да разбереш в какво състояние е. А някои от тях са доста настоятелни ,че автомобила е невероятна оферта и това е единствен шанс и едва ли не се чудят какво повече искаш, че не го плщаш веднага.

За предложението на Мемо- благодаря ще се възползвам пиши на ЛС и ще се уговорим когато и както тие удобно.
- amazonka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Браво момчета
направо ме изпреварихте. Това щях да питам за газовата. Ама тези дето продават много лъжат бе
Преди 1-час гледах Г3 -95-регистрирана 96-цена 6000 с клима -ама дали работи или не , без аларма , има ел.стъкла. С невероятни гуми и джанти много нагъзена изглеждаха много по-високи от обикновенно. Но не погледнах колко са. С новият мотор, но с пласмасов колектор ???? Попитах става ли на газ -казаха дааааааааааа Ама с нормална газова не онези скъпите от 1500лв-даааааааааа Ама и нещо свиреше не в двигателя но незнам и като тръгне още повече свири????????

Преди 1-час гледах Г3 -95-регистрирана 96-цена 6000 с клима -ама дали работи или не , без аларма , има ел.стъкла. С невероятни гуми и джанти много нагъзена изглеждаха много по-високи от обикновенно. Но не погледнах колко са. С новият мотор, но с пласмасов колектор ???? Попитах става ли на газ -казаха дааааааааааа Ама с нормална газова не онези скъпите от 1500лв-даааааааааа Ама и нещо свиреше не в двигателя но незнам и като тръгне още повече свири????????
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
amazonka написа:Браво момчетанаправо ме изпреварихте. Това щях да питам за газовата. Ама тези дето продават много лъжат бе
![]()
![]()
Според мен доста те объркват различните мнения

И си мисля, че е най добре да вземеш някой познат който разбира от автомобили и да отидеш да си избереш.

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
колегата е много прав и задължително е според мен преди да я платиш да отидете да и направите един основен преглед със продавача на колата за да нямаш после проблеми,а ако ти каже случайно че всичко е перфектно и сменено едиквоси там не го слушай много той теб те вижда примерно като 6000лв. и нищо повече само да ти вземе парите пък после се оправяй както можеш,казвам го защото един приятел си изпати така
zemon_CA9977AA написа:колегата е много прав и задължително е според мен преди да я платиш да отидете да и направите един основен преглед със продавача на колата за да нямаш после проблеми
абсолютно подкрепям! съвсем пресен случай от вчера, с един познат гледаме една астра купе 99-та година за 9400, лъсната страшна, когато закарахме нашия разбирач точно за 5 минути разконспирира цялата работа, бръкна и извади незакачен датчик, после липсващ тампон на радиатора на климата, после били различни болтове в закрепването на незнам си какво, та накрая се оказа че е удряна и пребоядисвана отпред, а коп3л3нц3то "продавач" почти до края се кълнеше че видиш ли така са му я докарали, а на края само и само да ни изгони почти до псувни се стигна ... та един колега хубаво беше казал че евтина хубава кола и то от търговец НЯМА, то затова на хубавите коли им махат всичко, за да ги закачат на бараките само и само да ги продадат. С две думи намери си човек който разбира пък после гледай за кола!
и не че искам да те разубеждавам, но не подминавай с лека ръка и 1.8 АБС двигателите, "разликата" с 1.6 е минимална и ако колата си заслужава нека това не е причината поради която ще я откажеш

- amazonka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си прав ,че ме объркват, напротив много ми помогнаха да се ориентирам в многообразието на модели и години.
Ти какво мислиш ,че много хора са добре запознати???Около мен няма иначе щях да питам тях.
А един маистор дали ще обикаля с мен ???????Или да го викам за всеки автомобил, които ми грабне око????
Нека да се образовам и като знам какво търся и го намеря естествено че ще го видят и майстори.
Но едно от нещата, които трябва да може да се сложи това е ГАЗОВА УРЕДБА за около 400лв.[/url]
Ти какво мислиш ,че много хора са добре запознати???Около мен няма иначе щях да питам тях.
А един маистор дали ще обикаля с мен ???????Или да го викам за всеки автомобил, които ми грабне око????
Нека да се образовам и като знам какво търся и го намеря естествено че ще го видят и майстори.
Но едно от нещата, които трябва да може да се сложи това е ГАЗОВА УРЕДБА за около 400лв.[/url]
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”