Колеги, предлагат ми Сааб 900 кабрио. 96-та произведен, регистриран 99та година. Перфектен като салон, много малки забележки по боята, мисля, че каското ги покрива. 2.0 - 136 коня . Колата е с ел. гюрук и т.н. Взимам я от приятел, който се е грижил за нея много. Има много добра музика и 16 джанти. Спортно окачаване и т.н, абе общо взето всички екстри. Колата с тази стойка и пуснатия таван наистина привлича погледи. Какво мислите за автомобила, цена от 8800, знам че е малко висока но автомобила е доста читав. Аз лично съм от хората, които предпочитат да платят повече, но да получат качествена услуга или продукт.
Вашите мнения ?
Изчетох вече форума на Сааб, не ме препращайте натам.

Мнение за Сааб 900с
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. имам един познат .. купи си чисто нов Сааб .. много му се кефеше и т.н. .. но след 2г. го продаде с репликата "... жената .. от 15г. се опитва да ме фалира .. тази кола почти успя .."
.. безобразни цени за поддръжка и сервизиране .. моето мнение е .. че Сааб са като Субару /аз имам едно Легаси/ .. много добри коли .. но са най кошмарните за поддръжка в Бг марки ..

.. безобразни цени за поддръжка и сервизиране .. моето мнение е .. че Сааб са като Субару /аз имам едно Легаси/ .. много добри коли .. но са най кошмарните за поддръжка в Бг марки ..

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
lowrider написа:да беше 9-3 добре, ама за 900 такава сума, че не е и турбиниран - доста са му според мен.
900 турбо е акцизен(185 к.с.), да не говорим, че в България имаше 2-3 бройки 900 турбо (едната от които е бракувана) от този модел.
Лично според мен си заслужва, но със сигурност всичко за тази кола е доста скъпо.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Моля, моля....
Жената кара известно време такъв почти -> 900се , с твърд покрив. Успя да го поожули малко само и да му блокира скоростите. След ремонт за 2500 лв, шефа го продаде за 5000 .....
Мойте впечатления бяха че е адски здрава откъм ламарини. Адски смотано запалване -> включваш разни скорости, въртиш ключа(при ръчната), изключваш имобилайзери и евентуално с малко попътен вятър -> палиш.
Адски тежко купе, което при смесено каране, извънградско-градско по 50% даваше около 14 на сто бензин при нормално каране. Ракорда ми беше 19,5 пак смесено ........ (като сравнение сегашния ми пасат е много по-бърз и пъргав и дава около 11 - 12 )
Общо взето иначе се чувстваш сигурен вътре като в БТР. Но реално такава кола на тези години не струва повече от 6-6500

Жената кара известно време такъв почти -> 900се , с твърд покрив. Успя да го поожули малко само и да му блокира скоростите. След ремонт за 2500 лв, шефа го продаде за 5000 .....

Мойте впечатления бяха че е адски здрава откъм ламарини. Адски смотано запалване -> включваш разни скорости, въртиш ключа(при ръчната), изключваш имобилайзери и евентуално с малко попътен вятър -> палиш.
Адски тежко купе, което при смесено каране, извънградско-градско по 50% даваше около 14 на сто бензин при нормално каране. Ракорда ми беше 19,5 пак смесено ........ (като сравнение сегашния ми пасат е много по-бърз и пъргав и дава около 11 - 12 )
Общо взето иначе се чувстваш сигурен вътре като в БТР. Но реално такава кола на тези години не струва повече от 6-6500
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”