след ремонт-елементи с различен цвят
след ремонт-елементи с различен цвят
преден капак,ляв пр. калник ,двете брони и заден ляв калник се вижда от снимките че са по бели от останалата част на колата,в този си вид е след като по белите елементи са боядисвани скоро,най вероятно майстора е сбъркал боята,какво да правя?цялата ли трябва да се боядиса отначало?майстора ми каза че става и с пастиране???някакви съввти?
,тук не си личи много добре,но всъщност доста се различава
Последна промяна от break на Пон 08 сеп 2008 18:29, променено общо 1 път.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми то май остава само 5те врати да боядисаш наново и си готов.Кажи на майстора някаква оферта да ти направи,за да не го плескаш много и с това си оправяш проблемите.Само тавана ще ти е друг цвят,ма то нали сега е модерно
p.s.Вземи да измиеш частите,които не са боядисвани,за да се добие по-ясна представа за разликата в цветовете.Частите са си направо мръсни,нормално да изглежда голяма разликата

p.s.Вземи да измиеш частите,които не са боядисвани,за да се добие по-ясна представа за разликата в цветовете.Частите са си направо мръсни,нормално да изглежда голяма разликата

- bad_look
- Автомобил: vw golf 2 GTI
- Двигател: PB
боя
направо си трябва нова боя
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе вижте,че останалата част е мръсна.личи си на шофьорската врата едно по-чисто петно,което се доближава до новия цвят.100% има разлика,но няма как-колата е на 15години.Какъвто и да е майстора,не може да направи цвят:"15-годишно бяло".Старата ми кола беше на 7години и като ми боядисаха вратата пак се открояваше от останалата част.
Наистина пич,измии мръсната част на колата и тогава ще има по-вярни коментари.Според мен ако е малка разликата ще се махне с пастиране и полиране
Наистина пич,измии мръсната част на колата и тогава ще има по-вярни коментари.Според мен ако е малка разликата ще се махне с пастиране и полиране

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че цвета наитина дава такава разлика заради мръсотията , прав е колегата . Измии я цялата , взимаш CIF cream (белите тубички дето се мие чинии с тях) , няколко гъбички за съдове с грапаво от едната страна и започваш яко търкане . Бавно и старателно търкаш наред цялата кола, оставяш да изсъхне малко и миеш хубаво с вода . Ако има места дето не ти хареса - повтаряш . Това е спасението за белите коли . Няма да си познаеш голфето после , гаранция ти давам 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”