Относно ботовете... На мен лично ми вършат работа и съм ги разрешил в няколкото сайта които поддържам. Според мен е въпрос на избор какви права ще се дадат на бота с оглед оптимизирането и по-пълното индексиране на дадена страница в търсачките. Не виждам причина да бъдат спрени освен ако даден сайт или форум не е твърде личен и частен, ориентиран към конкретна затворена група от юзъри и съвсем умишлено не се желае популярност.
User: Google (BOT) ????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Съгласен
Относно ботовете... На мен лично ми вършат работа и съм ги разрешил в няколкото сайта които поддържам. Според мен е въпрос на избор какви права ще се дадат на бота с оглед оптимизирането и по-пълното индексиране на дадена страница в търсачките. Не виждам причина да бъдат спрени освен ако даден сайт или форум не е твърде личен и частен, ориентиран към конкретна затворена група от юзъри и съвсем умишлено не се желае популярност.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Vizor написа:"Таен" въпрос![]()
"Визора глупав ли е?" .. и трябва да се отговори с "ДА".. няма човек дето да отговори с НЕ
И като юзъра не знае що е то визор и има ли то почва у нас и как влияе на картофите?
Виждал съм въпроси от "Колко е 2+2" до решаване на определен интеграл (тва в някъв руски сайт беше.. носеше се като спам един скрийншот
)- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Varbona написа:Дайте акъл как да се справя с ботовете, адски много се регват всеки ден, техната ... шефът им не може да се справи
Не искам ботове, не искам индексиране, аман шпб
<META NAME="GOOGLEBOT" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
ей тея тагове се слагат
или пък в robots.txt
User-agent: Googlebot
Disallow: /
Върни се в “ОФФ-Топик - други”