и азR@do написа:Възхитен съм!
Отзиви за Събора в Рожен
- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
Благодарско,
че заредих "акумулатора" за още дълго напред.
Персонална молба до момчетата от Смолян:
Хора, всички сме там за да разпускаме а не да създаваме напрежение!
Моля имайте го предвид, когато решавате да дивеете. Кефа на един може да създаде проблем на стотина други.
И както казах на един байкър - не съм отишъл да дишам пепляка от въртене на едно място и безцелно обикаляне, дошъл съм заради дима от скарите и напиването с клубните фенове !
Знаем че има много луди глави, ама и други хора има
До Стефан: няма едно боклуче да съм зарязал и да не съм си го прибрал в чувал. По никакъв начин няма да съм причина да те злепоставям като организатор и за в бъдеще! Голямо БЛАГОДАРЯ!
Истинско БЛАГОДАРЯ!
На всички организатори и участващи. И на тези които не дойдоха но ще дойдат !
че заредих "акумулатора" за още дълго напред.
Персонална молба до момчетата от Смолян:
Хора, всички сме там за да разпускаме а не да създаваме напрежение!
Моля имайте го предвид, когато решавате да дивеете. Кефа на един може да създаде проблем на стотина други.
И както казах на един байкър - не съм отишъл да дишам пепляка от въртене на едно място и безцелно обикаляне, дошъл съм заради дима от скарите и напиването с клубните фенове !
Знаем че има много луди глави, ама и други хора има

До Стефан: няма едно боклуче да съм зарязал и да не съм си го прибрал в чувал. По никакъв начин няма да съм причина да те злепоставям като организатор и за в бъдеще! Голямо БЛАГОДАРЯ!
Истинско БЛАГОДАРЯ!
На всички организатори и участващи. И на тези които не дойдоха но ще дойдат !

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Аз също искам да благодаря на всички, които се погрижиха терена да остане същия след събора, какъвто беше и преди него. Сутринта като се качихме с Монката, за да посъберем боклуците, направо неможах да повярвам на очите си, всичко беше изчистено и събрано в чували
Натоварихме един мини камион с боклук
Поздравления още веднъж

- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте ........... от Spasov_G
Момчета от тия дела си личат кой са истинските хора и мисля , че с тия дела напълно сме защитили доброто име на Фауве семейството , в това красиво кътче на България просто ще да е срамно ако си бяхме оставили свинщината ......... Още веднъж ви Благодаря за всичко свършено от ваша страна ...........
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател: