Здравейте!Можете ли да ми кажете колко тежи въпросния Пасат,ама седан...Рових на всякъде,но нищо не намерих...Става въпрос за празен,а не за пълен.
Ако дадете линк ще съм много благодарен

Тегло на Passat B3 седан
Тегло на Passat B3 седан
Последна промяна от inter_6 на Сря 10 сеп 2008 11:15, променено общо 1 път.
pronobis написа:Гледаш големия талон точка (G) Маса на превозното средство. Ако нямаш такава кола, ориентировъчно моят пасат B4 е 1315 кг, а пък някой тук с B2 седан може най-точно да те упъти.
Успех!
Нямам...четох подобна тема,но всеки казва различно.Спора е между приятел,че разликата между кг от моя Голф ГТИ и неговия пасат ГЛ 1990г. не е повече от 70-80 кг.
П.С. Голфа по талон ми е 1250кг
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
inter_6 написа:.................
Хммм, не идва ли малко тежичък този голф? Въпреки, че като гледам разликите в теглата, които колегите дават, май в талоните си пишат каквото им скимне.... Все пак комбито на колегата stanev11 да е по-леко от голфа... странно...

P.S. Отиди в първия си пост и оправи заглавието, щом си имал предвид B3, а не B2...

pronobis написа:inter_6 написа:.................
Хммм, не идва ли малко тежичък този голф? Въпреки, че като гледам разликите в теглата, които колегите дават, май в талоните си пишат каквото им скимне.... Все пак комбито на колегата stanev11 да е по-леко от голфа... странно...
P.S. Отиди в първия си пост и оправи заглавието, щом си имал предвид B3, а не B2...
Може и да не е толкоз...Казвам какво пише в талона
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF