Проблем на бензин. Дали е помпа.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
SBobi
Автомобил:
Двигател:

Проблем на бензин. Дали е помпа.

Мнениеот SBobi » Сря 10 сеп 2008 11:25

Здравейте колеги. Имам следния проблем който се оказва, че не е постоянен, но ме притеснява! Значи колата напоследък спря да пали на бензин от първо завъртане(запалва за момент и изгасва) и от втория пали. Веднъж обаче не успя да запали изобщо. Запалих на газ, превкл. в движение на бензин и пак неще(колата спира) пак на газ и колата тръгва. След около 10км превкл. в движение на бензин колата работи. Спирам гася колата, не иска да запали на бензин! Та въпроса ми е възможно ли е бензиновата помпа да работи да спира и така! Според мен или работи или не! Помагайте с някакви идеи! Какво да правя и каде да търся проблема. Благодаря

Panev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Panev » Сря 10 сеп 2008 11:34

Напълно възможно да е от помпата проблема. Аз наскоро сменях помпата (на Реното) по същата причина- тръгва и спира по нейно желание. По принцип четките като тръгнат да си заминават става така. :wink:

Потребителски аватар
Remus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Remus » Сря 10 сеп 2008 15:23

изкарай бензиновата помпа почисти и филтъра и я провай направо към акомулатора аз поне така направих зашотот напълно спря и се указа че е от боклуците в бензина дет го продават

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”