Бате ви Joker на стари години изплющя отзад един Мерцедес....звучи идиотски хомосексуално...ама хич и не ми е до смях...Мерцедесът беше от Великата Отечествена война ....отвратително съчетание от здрави ламарини и липса на стопове.....Така или иначе от удара намалих размерите на предницата наполовина....
В най-голямата суетня [[b]без дори и да го моля Glove се обади и страшно ми помогна да намеря подходящи хора да оправят колата.....[/b]не съм катастрофирал сигурно повече от 15 години и само автотенекеджии няма познати.....а Glove без да ми е задължен с нещо не само ми намери хора,но и ме разхожда цял ден с колата си .....
Жив и здрав да си Glove.....и Господ да ви носи много щастие на теб и на нежната ти половинка!!!!!
Дълбока и сърдечна благодарност!!!!Задължението остава мое!!!!

Благодарности на Glove!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Евала - аз срещнах един такъв пич в Ауди форума - диагностицира ми проблема и ми оправи всичко, а 1 лев не ми взе - имайки предвид, че помощта му беше безценна. Дано повече такива хора да има.
Жокер, оправи ли я колицата - какви бяха пораженията?
На всеки се случва да се удари - важното е, че си добре.
Жокер, оправи ли я колицата - какви бяха пораженията?
На всеки се случва да се удари - важното е, че си добре.

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
eee Joker, радвам се, че Веско е успял да ти помогне. Много се притеснихме, когато ни се обади да ни кажеш за случилото се. Развали ни се и разходката покрай морето
Може пак да имаме път към Варна до края на месеца и ще ти се обадим за една разходка.
Веско си идва в петък, но после отиваме до Гърция... малко ще ни е натоварено до края на месеца, но ще се обадим при първа възможност

Може пак да имаме път към Варна до края на месеца и ще ти се обадим за една разходка.

Vizor написа: Аре идвай си, че е скучно без вас тука
Веско си идва в петък, но после отиваме до Гърция... малко ще ни е натоварено до края на месеца, но ще се обадим при първа възможност

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
VW-fenka написа:eee Joker, радвам се, че Веско е успял да ти помогне. Много се притеснихме, когато ни се обади да ни кажеш за случилото се. Развали ни се и разходката покрай морето![]()
Може пак да имаме път към Варна до края на месеца и ще ти се обадим за една разходка.![]()
Vizor написа: Аре идвай си, че е скучно без вас тука
Веско си идва в петък, но после отиваме до Гърция... малко ще ни е натоварено до края на месеца, но ще се обадим при първа възможност![]()
Разходката не се губи.......както и черен гологан като мене....нищо ми няма....тук там някоя синина....то аз от велосипеда имам повече синини и рани...Ама още сънувам дупета на Мерцедеси ..вече ще стоя надалеч от тях.........ух да му се не види то пък испаноговорящите имат и такова женско име....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”