1z написа:emo-gar написа:Момци, да извините, но ще попитам в чуждата тема: мисля да взимам едно пасатче, което има ABS, като последното ме плаши..Какво става със спирачките при отказ на компа или нещо ел. там , значи ли че няма кучки бубуто...

Тц значи че педаля не рипа горе-доле и не прай тъгъдъгъдъгъдъ

Е тук хич не съм съгласен
Моя като се прецака първия път направи много груб номер...добре,че бях в задръстване.Ето какво се случи :
-светна лампата за постоянно (преди това си светваше от време на време).
-като тръгнах да натискам педала помпата ми го връщаше нагоре като въобще не успявах да го натисна повече от 2-3мм и разбира се колата не намаляваше изобщо...добре че си беше спряла

.Така се изтътрузих извън задръстването и изскубах всичките кабели от блока за АБС-а отпред и откачих комп-а отзад.Станах със спирачки като на Москвич ама поне намалявах някак
После закачих напрежението към помпата и спирачките бяха нормални макар и без абс.После си оправих проблема - оказа се компелксен и дори и аз не разбрах какво точно му беше ама сега е екстра и няма проблеми.
За АБС-а е много важно да са много добри амортисьорите.....аз имах много ядове с него като бяха изпуснали предните.Сега ги смених и вече 3000км не съм виждал лампата да светва въобще
Успех с ремонта на АБС-а на колегата!