най- новото - разби детските илюзии на аспух ли е гърне ли е тампон ли катализатор ли е незнам вече
дрънчи колата та чак заглушава трамваите - ватманите се обръщат да ни гледат ...
Мислех че тампон нещо отидох на един сервиз и питам какво хлопа - на оня му светнаха очите все едно видя втората си братовчетка по панорамни гащи ... вика ми сега ша го срежем ша го избушим деба и катализатора му и после ша заварим за 5 минути работа десет лева щи зема ... - казах му ок ама друг път че сега бързам ...
отивам при едни други арабески и там пак дай да видим какво хлопа - ония и те радост голяма - катализатора бил ша го сменим - нов 140 лева резонатор ако искаш 60 лева
викам бах мааму - катализатор за 140 лева? и отстъпка даже ми направиха и се радват и ме чакат да кажа давай ... мерси ама и аз съм чувал; това онова и знам че им е дерта да вземат старото катализатор че пара струвал - пък аз после ....
та както и да е
кажете ми моля ви къде да отида да погледнат какво дрънчи - ако е катализатор - там да се смени ли какво да се направи но не да искат да вземат там 100 -те
чувал съм че колата почвала да гори много без катализатор незнам дали е вярно
Знам че е ценен тоя катализатор затова им текат лиги и не им вярвам че в него е проблема- но ме интересува ако все пак е в него какво да правя да махам ли да сменям ли някакъв менте да слагам ли какво да правя- и да си искам ли стария или там да ми приспадат пари за него ? - съвет искам един вид че много шумно не се трае
п.п. не вярва м да е от значение де ама четворка е голфа да не пита някой