Детската градина и психика до побъркване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Adnan, аз предлагам вие двамата със съпругата първо да се успокоите и така да помогнете на дететето. Децата на тези години много силно се привързват и промяната в техният свят, има еквивалент на земетресение. Щом до оня ден имало баба, а от днес вече не, останала е една празнина и тя трябва да се запълни с нещо. По точно, с вас. Аз затуй мойте и двете, никаква баба не ги е гледала и ден. На една позната детето викаше на баба си, мамо. Но щом детето има кошмари и е подтиснато, може да потърсите странична помощ, не е срамно и не е американско. Ся ще имам първокласничка и чакам аз какво ще имам в къщи, в резултат на това.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
minimiro написа:....Изобщо мисля че твърде много се експонират проблемите на децата днес ....
Абсолютно вярно.

Дъщеря ми например беше "захранвана" с "глутен", квото и да значи това ....

Абе страшно е просто. ... Верно, как ли сме оцеляли ние навремето без да бъдем захранени с "глутен" ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
абе вие луди ли сте?! 3 дена ревало детето и айде на психиатър?!
Не греша ако предположа че ви е първо и единствено (засега) дете?
Малко успокойте топката, дете на 2г и половина е съвсем нормално да се притеснява оставайки почти последно в градината.
1 час седиш, чакаш, другите деца идват и ги взимат, ти си стоиш, няма с кой да играеш, няма какво да правиш, страх те е че ще те оставят само.... ми то аз се изплаших като го писах
Дайте му малко време да свикне, обяснете му, че се налага по-късно да го вземате, примерно оставете някаква нова книжка или играчка за него при "каките", да му я дадат към 5, за да се ангажира и по-лесно да мине чакането.
Психиатъра - какво ще направи, ще го сложи на дивана и ?
Най-много да поговори с детето като равен и да го убеди, че малко чакане не е фатално.
Хич не си мислете че като е малко хептен нищо не разбира.
Всичко по-горе важи, естествено, ако липсата на бабата и по-късното вземане е единствения проблем.
Поинтересувайте се къде ви чака, има ли други деца, да не би да остава съвсем само докато чака ... абе изобщо тръгнете от простите решения.
и БЕЗ ПАНИКА! (написано с едри приветливи букви
)
Не греша ако предположа че ви е първо и единствено (засега) дете?
Малко успокойте топката, дете на 2г и половина е съвсем нормално да се притеснява оставайки почти последно в градината.
1 час седиш, чакаш, другите деца идват и ги взимат, ти си стоиш, няма с кой да играеш, няма какво да правиш, страх те е че ще те оставят само.... ми то аз се изплаших като го писах

Дайте му малко време да свикне, обяснете му, че се налага по-късно да го вземате, примерно оставете някаква нова книжка или играчка за него при "каките", да му я дадат към 5, за да се ангажира и по-лесно да мине чакането.
Психиатъра - какво ще направи, ще го сложи на дивана и ?
Най-много да поговори с детето като равен и да го убеди, че малко чакане не е фатално.
Хич не си мислете че като е малко хептен нищо не разбира.
Всичко по-горе важи, естествено, ако липсата на бабата и по-късното вземане е единствения проблем.
Поинтересувайте се къде ви чака, има ли други деца, да не би да остава съвсем само докато чака ... абе изобщо тръгнете от простите решения.
и БЕЗ ПАНИКА! (написано с едри приветливи букви

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега се връщам от градината днеска се разбрах с шефа да ида да го взема по рано и да остане при нас в офиса до 18.00.
Само като ме видя още на двора се затича и очите и бяха пълни с сълзи ( дано са били от радост ).
Ще експериментираме така да видиме как ще е довечера.
Голямо благодаря за всички мнения!
Само като ме видя още на двора се затича и очите и бяха пълни с сълзи ( дано са били от радост ).
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Сега се връщам от градината днеска се разбрах с шефа да ида да го взема по рано и да остане при нас в офиса до 18.00.

Можело значи

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Искам да повторя:
Някои колеги дават опасни, за децата ви, съвети
Внимавайте!!!
А към тея колеги дето дори не знаят разликата м/у психиатър и психолог, и напълно отричат ползата им ще кажа:
То праисторическия човек и на лекар не е ходил, ма е живял 18-20 години!!!
ОФФ:
И в тази връзка ще кажа, че брака(който се е зародил някъде в праисторията) е много изкривена институция - когато се жениш на 16 и живееш до 20, понятието "До края на живота ми" има много различен смисъл от днешния
Някои колеги дават опасни, за децата ви, съвети

Внимавайте!!!
А към тея колеги дето дори не знаят разликата м/у психиатър и психолог, и напълно отричат ползата им ще кажа:
То праисторическия човек и на лекар не е ходил, ма е живял 18-20 години!!!

ОФФ:
И в тази връзка ще кажа, че брака(който се е зародил някъде в праисторията) е много изкривена институция - когато се жениш на 16 и живееш до 20, понятието "До края на живота ми" има много различен смисъл от днешния

- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”