Проблем с usb-то и мп4-ката.

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Проблем с usb-то и мп4-ката.

Мнениеот stanko_g » Съб 30 авг 2008 8:44

Здравейте колеги имам един проблем.мп-4ката която свири в колата ми :( .Тя се зарежда само в usb и вчера пускам я аз почва да се зарежда на дисплейчето показва Connected :shock ,обаче в компютъра въобще не излиза че има нещо включено съответно не мога да кача нищо на нея и само се зарежда в момента.Според мен не е от usb-то,защото включвах и други работи,след това и отзад я включвах същата работа :roll: какво да правя и може ли някак си да се оправи тая работа,защото плеара е малко куче марка и незнам дали ще мога да намеря друг такъв кабел :?
Забравих да кажа че има диск с двайвари,обаче до сега не ми е трябвал и без него си работех с плеара.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Съб 30 авг 2008 8:48

Моита МП-4 (САНГ) инаше същия проблем.Оказа се че на буксичката за USB се беше разлепило едно краче.залепих го и сега работи.

Потребителски аватар
okokore
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okokore » Съб 30 авг 2008 8:52

възможно е нещо да са се омазали настройките на маКината. Удари едно връщане към фабричните настройки и пробвай пак. Ако е механичен проблема кофти..

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 30 авг 2008 9:00

okokore написа:възможно е нещо да са се омазали настройките на маКината. Удари едно връщане към фабричните настройки и пробвай пак. Ако е механичен проблема кофти..
какво имаш предвид колега?Да върна настройките на кое?Обясни малко го малко по-просто как става :)

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Съб 30 авг 2008 9:06

stanko_g написа:
okokore написа:възможно е нещо да са се омазали настройките на маКината. Удари едно връщане към фабричните настройки и пробвай пак. Ако е механичен проблема кофти..
какво имаш предвид колега?Да върна настройките на кое?Обясни малко го малко по-просто как става :)
казва да върнеш фабричните настроики.иначе каква марка и на какъв език ти е МП4-ката?

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Съб 30 авг 2008 9:07

stanko_g написа:

Колегата да няма в предвид MASTER RESET :?: :wink:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 30 авг 2008 9:25

Плеарчето мисля че беше някаква зглобка на LG и е на английски език :) ето и снимки на него и на кабела
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Но никъде няма опция рестарт нито пък от тези копченца дето се натискат с игла.Какво правим тогава :roll:

edit:тъкмо си идвам от комшията и при него само зарежда,а не показва че има нещо включено в компютъра :shock :shock

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Съб 30 авг 2008 12:57

тези USB куплунзи не са много устойчиви на механични въздействия. аз вече изгорях с едно плеърче.
А ти ако свързваш плеъра с кабел към CD-то, пробва ли с друг кабел?

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Чет 11 сеп 2008 18:55

Колеги някой може ли да помогне с търсенето на кабел за мп4-то :roll: :? някъде он-лайн да го купя.Все си мисля,че съм виждал такъв и за цифров апарат :roll:
Изображение
Изображение
На някой това да му говори нещо
Изображение

Потребителски аватар
stop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stop » Чет 11 сеп 2008 21:35

На GSM- SAGEM MY-401C www.gsm.bg/reviews/single/?ID=3630&page ... w-page-top поне до колкото го виждам при теб е същия кабела провери по тези магазини и на няколко модела уеб камери!GSM-Motorola UC200 www.kabiloo.fr/__gsm_19528_uc200_cable_ ... la_v3.html

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”