цъзърка ми таблото
- DJU
- Автомобил: GOLF MKIII
- Двигател: PB 1992
цъзърка ми таблото
имам някакво неприятно цъзъркане,църкане на ламаринка което идва от отворите за парното над кастифона които са. незнам от какво може да е това църкане но звука е много неприятен и направо ме нерви.някоъ ако знае от какво може да е да пише!
- hop
- Автомобил: VW Touran 2005
- Двигател:
Случвало ми се е нещо подобно - едно сухо листо се промъкнало през филтъра за въздуха на купето (беше порядъчно скъсан въпросния филтър, като я купих колата) и се заклинило из въздуховодите. Подлудяваше ме въпросното дзъндзърикане. И тъкмо се наканих да почна разглобяването, реших първо да врътна венилатора на макс. (4), да затворя всички изходи за въздуха и да ги отварям един след друг с надеждата да излезе нещото през някоя от тях... И листото се залепи от вътрешната страна на решетките за въздуха над катосифона. Без да спирам вентилатора (да не вземе да падне пак листото обратно навътре и надолу) свалих едната решетка и го извадих!
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Колега много е вероятно да ти звънти едната от клапите на парното аз имах този проблем. Пробвай следното завърти врътката за посоките (накъде да духа) и се заслушай дали ще изчезне звънтенето.При мен звънтеше само като е сложено да духа към стъклото.Оказа се че дунапрена се е отлепил от клапата и е останала само гола ламарина.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”