Та въпроса ми е вие имате ли същият проблем и има ли някакво решение???

mod edit: batmilko
Apokalypsis написа:Колега miro82,имах същия проблем с моя Г3-беше с джанти 13"-сложих му 14-ки същата височина и е коренна разликата.Като съвет мога да ти дам да не пипаш окачването-просто винаги ще имаш едно наум откъде минаваш
miro82 написа:Apokalypsis написа:Колега miro82,имах същия проблем с моя Г3-беше с джанти 13"-сложих му 14-ки същата височина и е коренна разликата.Като съвет мога да ти дам да не пипаш окачването-просто винаги ще имаш едно наум откъде минаваш
С джанти 14-ки съм но пак опира здраво на места...
Въобще не е логично на по-големи бабуни минава що годе добре и където най-малко очакваш един гаден звук направо...![]()
![]()
![]()
Иначе окачването няма да го пипам то е ясно...
Даже някъде за съжаление съм се загубил предпазната кора под двг-то.
miro82 написа:Apokalypsis написа:Колега miro82,имах същия проблем с моя Г3-беше с джанти 13"-сложих му 14-ки същата височина и е коренна разликата.Като съвет мога да ти дам да не пипаш окачването-просто винаги ще имаш едно наум откъде минаваш
Въобще не е логично на по-големи бабуни минава що годе добре и където най-малко очакваш един гаден звук направо...![]()
![]()
![]()
Apokalypsis написа:miro82 написа:Apokalypsis написа:Колега miro82,имах същия проблем с моя Г3-беше с джанти 13"-сложих му 14-ки същата височина и е коренна разликата.Като съвет мога да ти дам да не пипаш окачването-просто винаги ще имаш едно наум откъде минаваш
![]()
![]()
miro82 забележи на профила ми,че засега карам Г3-той си беше с фабрични 13-ки,а ти можеш да преминеш на 15"
miro82 написа:Apokalypsis написа:miro82 написа:Apokalypsis написа:Колега miro82,имах същия проблем с моя Г3-беше с джанти 13"-сложих му 14-ки същата височина и е коренна разликата.Като съвет мога да ти дам да не пипаш окачването-просто винаги ще имаш едно наум откъде минаваш
![]()
![]()
miro82 забележи на профила ми,че засега карам Г3-той си беше с фабрични 13-ки,а ти можеш да преминеш на 15"
Благодаря Ви много момчета да сте живи и здрави ще опитам...
Няма да имам проблем да мина на 15-ки нали???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта