Ярко жълти крушки
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Solo_ написа:доста добре стой, само ми е интересно каква ли им е осветителната способност с този цвят?
Кофти.. хубаво е жълти крушки да се слагат САМО НА ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА защото се виждат по-хубаво в дъждовно време .. не случайно мигачите и аварийните са жълти

виждал си предполагам ксенонова светлина (ментак) как като светнеш фаровете и напред нищо не се вижда когато е мокро

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Solo_ написа:доста добре стой, само ми е интересно каква ли им е осветителната способност с този цвят?
Кофти.. хубаво е жълти крушки да се слагат САМО НА ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА защото се виждат по-хубаво в дъждовно време .. не случайно мигачите и аварийните са жълтифилософията е, че по-бялата светлина (бяла .. синкава и така нататъка) се поглъща от водата ..
виждал си предполагам ксенонова светлина (ментак) как като светнеш фаровете и напред нищо не се вижда когато е мокропри жълтата светлина не е така..
да и аз имам този проблем защото фаровете ми светят доста в бяло и на мокро и по тъмен асфалт и става недикел яко

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Много добре се е получило!
Всичко е въпрос на нагласа,едно време мохера на тате се караше с такива крушки(зиме и лете) проблеми не съм имал,като свикнеш веднъж не ти прави впечетление,даже напротив при мъгла,снеговалеж даже и в дъждовно време мисля че със жълтите фарове беше по-добре отколкото със блу-лайта сега на голфи!
Колега пусни някоя снимка през деня как изглеждат фаровете! 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Solo_ написа:Vizor написа:Solo_ написа:доста добре стой, само ми е интересно каква ли им е осветителната способност с този цвят?
Кофти.. хубаво е жълти крушки да се слагат САМО НА ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА защото се виждат по-хубаво в дъждовно време .. не случайно мигачите и аварийните са жълтифилософията е, че по-бялата светлина (бяла .. синкава и така нататъка) се поглъща от водата ..
виждал си предполагам ксенонова светлина (ментак) как като светнеш фаровете и напред нищо не се вижда когато е мокропри жълтата светлина не е така..
да и аз имам този проблем защото фаровете ми светят доста в бяло и на мокро и по тъмен асфалт и става недикел яко!
за това и халогените попринцип ги правят жълти.. сайдмейкъри и тн..
това е философията

слагай жълти халогени и си готов

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”