didodi написа:Продаваха един бронинарн, но май беше седан в Капитолия за към 15000 левчета преди време
а аз си мислех че венто се нарича
SACHO7803 написа:и според мен TDI иска яка газ.за къв х..й са му сложили тая турбина тоя кулер и т.н.т.е па то ако си е изживяло живота и с 2000об.да го караш пак ша сабориш мотора.така че има ли Т има ли D има ли червено I газ до напълване на душата......
mpi-auto написа:Фолф 3 на части
chefito написа:pit написа:мейла ще го прочете Мери от отдела за връзки, и ще го изтрие, защото Пешо дето и показваше как е готино да имаш GPS, на компютъра в магазина и е симпатичен, а тя иска да излезе с него
Ако пипна Пешо ще му чупя крачетата...Мери е моя!
skoti написа:RAZVRATNIKA написа:Бате отидете при некоя баба дето лее коршуми!Би требвало да помогне ... мен са ме водили неколко пъти и всичко ми е минавало...!Единия вариант е да отидеш с детото а другия с негова дрешка .. и при двата варианта са ми помагали ..!
И един ловджия да му простреля терлиците за уроки
chefito написа:Vizor написа:ISRalien написа:brabus написа:...В тия жеги точно след 24 ч ще бъде напълно суха.
Като се прибирах от събора задника ми беше постоянно мокър... Тва щото dead_man ме возеше, а известно време преди това си беше прал салона... Каза, че седалките са съхнели 12 дни или нещо от сорта... А задника си ми беше обилно мокър...
Може да не е било от седалките:
от 1 час се чудя от какво друго може да са били мокри седалките:
1. Предишният ден колегата да е дънил некоя сосна мацорана като тъпан на сватба и да са се запотили на седлото?
2. Да се е напишкал някой/някоя предишният ден?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта