Харесва ми ама на тебе сигорно 2 пъти повече от на мене.При положение че до скоро си карал голф и сега си на Бора, тва сигурно ти се вижда идеалния хибрид!
Има елегантно решение и без това повечето са за нови турбини, та турбина от 110 , 4 дюзи от 110 и нов флаш в ЕCU-то и си имаш перфектна 110 та и малко нагоре, а по документи 90
Така и така е офф
Кво му е на комбито (моята мечта - "семейно" комби с ~300 кс)
Само да не е Голф, не мога да си кривя душата и на мен не ми харесва.
А за Болфа, много елегантно ще стане цената 7000 евро + турбина от 110 , 4 дюзи от 110 и нов флаш в ЕCU-то
Абе верно сме публика. Аз от известно време се оглеждам за Г3 16V, но с няколко условия - 1997 (последните), 5 врати и климатроник, ами под 4~4500 евро няма. За сега оставам и аз зад кулисите, като падне ДДС-то ще мисля
Ако ни приемат в ЕС - ДА. Просто и законодателството ще бъде хомогенизирано с тяхното и нашите "любими" управници наистина ще трябва да бъдат гениални, за да измислят как да го оставят. Говоря за ДДС в/у внос на автомобили втора употреба.
тва Болфче много ми допада , много готина мутра има brabus-а тоя голф комби е мноо потресен , малко ми се стува като изгъбен ,
а вчера на при нас имаше една октавия комби , черна не видях ква беше , ама много готина стойка имаше , много и се накефих , най много ми допада ауди комби ,