Проблеми със спирачки след основна подмяна!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Съб 13 сеп 2008 22:55

от първият пост останах с впечатлението че и преди ти е било така с високото окачване ама ака си го написал че е объркващо

Потребителски аватар
pRo_4_LiFe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pRo_4_LiFe » Съб 13 сеп 2008 23:04

Golf`mafia написа:от първият пост останах с впечатлението че и преди ти е било така с високото окачване ама ака си го написал че е объркващо

Тя отначало си беше ниска както е на снимките в гаража. После ми изпадна друго окачване, сложих го и колата се вдигна доста значително, возията стана по мека, но за сметка на това нестабилна на пътя и пак си спираше, но ме увлича самото окачване. После сложих задния мост с дискове, отпред още не бях сменял нищо и реших да пробвам каква е разликата в спирането и оттам се почна. Може би наистина грешката ми е в обезвъздушаването, дано се окаже това.

п.с. Ако сменя спирачната помпа с друга с по - голям ход на буталото, дали ще спира още по-добре колата?

Потребителски аватар
pRo_4_LiFe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pRo_4_LiFe » Съб 13 сеп 2008 23:08

andro_ написа:Изчакай 200-300 км.Ако не става работата - имаш въздух.Ако пак не става работата - ментеливи накладки/дискове.Какво като са Брембо.

Предната смяна на накладки ми препоръчаха някакви Текстар или Трекстар нещо такова беше. На кутията пише Ауди80 и чесно казано останах адски доволен от накладките, по-добре спираше и се усещаше. Но аз тогава имах проблем с преден десен апарат (задържаше) и ги изпекох и ... така

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”