Халогени Г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: 11

Мнениеот Kozunak » Съб 21 яну 2006 15:49

landwarrior написа:
L&R написа:Някаква изчистена тунинг броня и мигачи в фаровете за да не се изкушават да човъркат.
дам аз точно това ще правя по добре едни фарове за 150лв от колкото през неколко месеца комплект мигачи и халогени .А инак на скоро се видях с един колега от форума който се оплака че му били залепени халогените обаче наркоманчетата като видели е не могат да ги свалят му ги счупили :evil:

като ги счупят отиваш при застрахователите и готово...

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Съб 21 яну 2006 16:38

колеги оправия сре6ту крадците няма-един ден ставам и поглеждам през прозореца и..................на моя Г2-няма предна,задна брони,заедно с халогенките,4те лайсни на вратите и ре6етката с 4те фара и всичко гепили и застрахователите нито 1лев нв ми дадоха-и сега пак треперя

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 21 яну 2006 18:47

hristian37 написа:колеги оправия сре6ту крадците няма-един ден ставам и поглеждам през прозореца и..................на моя Г2-няма предна,задна брони,заедно с халогенките,4те лайсни на вратите и ре6етката с 4те фара и всичко гепили и застрахователите нито 1лев нв ми дадоха-и сега пак треперя

тия направо са те оставили по бельо :roll:
е*ати наглостта :x
каде живее6, та са толкова дръзки?

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Съб 21 яну 2006 18:49

Ludia написа:
hristian37 написа:колеги оправия сре6ту крадците няма-един ден ставам и поглеждам през прозореца и..................на моя Г2-няма предна,задна брони,заедно с халогенките,4те лайсни на вратите и ре6етката с 4те фара и всичко гепили и застрахователите нито 1лев нв ми дадоха-и сега пак треперя

тия направо са те оставили по бельо :roll:
е*ати наглостта :x
каде живее6, та са толкова дръзки?
аларма има ли тая кола ? :?: :?: :?: :?:

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Съб 21 яну 2006 18:58

Значи живея в Ж.К. Свобода-по въпроса за алармата като си купих колата-2000г дадох $200 за аларма SILICON и файда няма-това бе6е миналата година и оттогава каско не правя-застахователите казаха 4е като има кражба не се пла6та а акое е с4упено се плаща.Нека колегата ме извинни за spam

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Съб 21 яну 2006 19:05

hristian37 написа:Значи живея в Ж.К. Свобода-по въпроса за алармата като си купих колата-2000г дадох $200 за аларма SILICON и файда няма-това бе6е миналата година и оттогава каско не правя-застахователите казаха 4е като има кражба не се пла6та а акое е с4упено се плаща.Нека колегата ме извинни за spam
бахти по тая логика аз по добре да отида да взема от некоя морга на заем счупени боклуци и да мина на оглед -тия с това каско са си ебали майката :evil:

Потребителски аватар
FIRE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FIRE » Съб 21 яну 2006 19:46

на мен идиотчетата ми гепиха халогените в надежда за 10 минути.Купих някакви втора употреба с блендите за 60 кинта и с нитачката, а блендите с тел от вътрешната страна и да пази господ нямат спирка. Като видят, че не става ги чупият ама валтера ми е над леглото а колата под прозореца. С пейджър ми е алармата и обемен датчик за движение и там дето я паркирам ако мине някой е само да гепи нещо.Веднъж бягаха след два истрела във въздуха мамицата им крадлива.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Нед 22 яну 2006 18:07

Снощи бях на купон на Мальовица, и кат се връщам в 2ч гледам алармата е пищяла. Викам си на акъла вечерно време няма шум и т.н. трябва някой да е барал колата. Огледах халогени и др. нема проблеми всичко е на мястото си. И тази сутрин като излизам от гаража пускам чистачките да почистят стъклото и хоп шофьорската я нема. Само като чух стърженето по предното стъкло умрях на мъка, не е човешко :( . За чистачка Champion от 10 лв си надрах стъклото за маса кинти.
Искали са и другите да ги свалят, ама аларамата много чувствителна и кат се разкънтяла Рила им се видяло тясно сигурно.
На паркинга само лъскави коли, как можаха да направят такава глупост :cry:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

1

Мнениеот landwarrior » Нед 22 яну 2006 18:10

CellNet ™ написа::cry:
ама и чистачки ли още се крадът бе :?: :!: :!: :shock :shock бахти кокушкарите мръсни

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Re: 1

Мнениеот driver » Нед 22 яну 2006 18:13

landwarrior написа:
ама и чистачки ли още се крадът бе :?: :!: :!: :shock :shock бахти кокушкарите мръсни

На стария ми Голф 2 ги бяха гепили заедно с рамената. Само гайките бяха оставили на предния капак :evil: a boi de laser

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Нед 22 яну 2006 18:18

landwarrior написа:

Стига братле, че още ме държи.
Нали знаеш човек с човек се среща :wink: и тогава ще има a boi de

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 22 яну 2006 18:29

ако сложиш на мястото на халогените и мигачите бяла мрежа няма ли да стане готино?само ч няма да се вижда мноо свтлината от мигачите

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 22 яну 2006 18:46

Мен като ми се прееба едната чистачка много си мислих дали да не откача тая на съседа и да му сложа мойта преебаната ама ми стана гадно и не можах да го направя :oops:.
Просто не съм такъв човек. На баща ми голфа му бяха зели лайсните от до и беше много неприятно.
Най-много мразя тези клошарските истории, разбирам да ми свалят гумите с джантите или стереото ама чистачка, бленда или мигач дето струват 10лв. това не са хора е пумияри.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 22 яну 2006 18:54

CellNet ™ написа:
landwarrior написа:

Стига братле, че още ме държи.
Нали знаеш човек с човек се среща :wink: и тогава ще има a boi de

направо после bishop

Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itni » Нед 22 яну 2006 19:02

Аз да ви кажа честно на тъпите крадци им е все тая къде се намира колата...по-миналата година карах Голф 3 ГТИ и една злощастна вечер го бях паркирал на Раковска малко след градинката Кристал в посока Славейков...беше около 22:00 в петък вечер, когато бая народ минава оттам...един час по-късно вече нямах нито халогени, нито мигачи :evil:
Ама какво да се прави нали сме си европейци :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”