Здравейте отново. Да ви кажа и аз не съм чак толкова голям лаик в тази област но до преди известно време разчитах на друга марка бус от който бях много доволен но нещата се променят.С LT-то нямам кой знае какви главоболия като изключа двете смени на преден ресьор и то за период от 4-5 месеца нали окачването е същото като на Sprinter те страдат от същата болка но какво да се прави късмет

пък и тези хубави пътища.

Иначе от двигателя общо взето съм доволен за 9 месеца съм му навъртял повече от 70000км.и до сега нямам забележки като изключим само това че му липсва малко мощност когато е по-натоварен буса...( ех да беше 2.8TDI 131кс.)

но и така се справя добре все пак това е товарен автомобил а не лека кола.

За турбото колегата по-горе е прав.На последък взе да омаслява от страната на компресора и на моменти не работи оптимално да не казвам направо че не ще да включва друг път пък работи добре все едно че му няма нищо но смятам да го карам така до тотален отказ след което ще го заменя с рециклирано с гаранция все пак това се счита за консуматив пък и буса вече е към 270000км.тъй че го смятам за нормално.

От мен за сега е това.

Ще ми е любопитно да чуя още мнения по въпроса.