Спешен въпрос за блока на AAZ
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Спешен въпрос за блока на AAZ
Спука ми се блока точно зад вакуум помпата на удобно място пукнатината е около 1см и е засегната само водната риза въпросът ми е подлежи ли на заваряне 

- znainainai
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
мдааа чугуна е гаден материал .... ако не се завари от майстор с нужните материали и умения се натрупват разни вътрешни напрежения и току се пукне на 5 мм от завареното място ..... а бе както казанякой - пробвай , какво има да губиш ..... ама пробвай при майстор ако може , че иначе е загуба на време и пари 

- znainainai
В 13:30ч я завари един приятел със някакъв специален трифазен електрожен и немски( кастолинови) електроди за чугун (8 Eur парчето отидоха един и половина заля я цялата пикнатина и по 5мм във всички посоки) 6ч след заварката теч НЯМА
Три пъти я загрявах до 95* и изстива до степен да не може да отлепи стрелката току що я гледах сухо като барут 

- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
Сменях съединителя (до тук добре ) стягам последният болт на кутията и в един прекрасен и критичен момент шурна антифриза ( абе с две думи стягам като на локомотив нали работя в БДЖ професионално изкривяване). Белата стана от душманско стягане (поне за някои на мен ми се стори че върви леко ако беше се увеличило усилието щях да си дам почивка ) така че умната като стягате
п.п Аз спирам натуралните сокове и почвам да пия бира (по принцип алкохол не консумирам) явно витамините са ми в повече

п.п Аз спирам натуралните сокове и почвам да пия бира (по принцип алкохол не консумирам) явно витамините са ми в повече

Върни се в “Дизелови агрегати”