Здравейте,
Поставих на Бората ксенон - къси и дълги в една крушка. Проблема е следния - при включване на фаровете изгасват дисплеите на таблото, при това не всеки път. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем или поне някакъв съвет да даде.
Проблем с ксенон на Бора - моля за помощ!
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
... Не колега! Аз моите си ги сложих и си работят перфектно? Прегледай пак монтажа. Виж също и дали стартерите не черпят прекалено много стартов ток? Принципно те имат пик на мощността при включване само, след това тока спада!
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
Не са ти свързани както трябва. Ако са фабрични, появил се е някакъв пробем с тоците и предполагам, че няма проблем с захранването.
Аз едно време имах един неестествен проблем само заради смяна на крушка на стопа. Включвах чистачките а се включват мигачите, въртя ключа, за да изгася колата, тя не гасне и някакви такива.
Т.е. искам да кажа, че най-добре отиди при жичкаджия, че те НЕ са много прости нещата.
Успех!
Аз едно време имах един неестествен проблем само заради смяна на крушка на стопа. Включвах чистачките а се включват мигачите, въртя ключа, за да изгася колата, тя не гасне и някакви такива.
Т.е. искам да кажа, че най-добре отиди при жичкаджия, че те НЕ са много прости нещата.
Успех!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”