1.4 TFSI 125
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честно казано не си бих взел такова чудо на инжернерната мисъл, щото от такъв малък обем такива коне, ще рече, че мотора е ебаси и изфорсирания. Предпочитам голям обем и по-малко коне, ама това е лично мнение де...
Не напразно американските таралясници дето са V6 и V8 по 150 коня има няма са вечни...
Ама щом си решил нова кола, няма какво да те спре,намираш читава, качваш се и ако ти хареса взимаш.
Ако е нова, няма какво да говорим,новото си е ново,макар и да не ми харесва.
Не напразно американските таралясници дето са V6 и V8 по 150 коня има няма са вечни...
Ама щом си решил нова кола, няма какво да те спре,намираш читава, качваш се и ако ти хареса взимаш.
Ако е нова, няма какво да говорим,новото си е ново,макар и да не ми харесва.
Лично за мен това си е гениално постижение. "Развърта" и дърпа и на ниски и на високи обороти. Ако искаш да усетиш "тръпката от карането" това трябва да е правилният избор. А ако е и със DSG предавателна кутия...нещо се размечтах май..
Sorry това не мнение на механик, но поне редовно чета автосписания.
Sorry това не мнение на механик, но поне редовно чета автосписания.
тест
Ето какъв резход на гориво показва тест на "Автобилд" с три еднави Голфа 1.4 с двигател TSI с мощност 122 к.с.
Отсечката е Хамбург- Мюнхен:
1. Първият кара без ограничения "до дупка" с 200 км/ч по магистралите, което е "законно" май само във Германия -разход 11.0л/100км
2.Вторият до 130км/ч макс.-разход 6.5л /100
3.Третият с 90км/ч макс./това май вече си истинска мъка, не само в Германия/ - 5.6л/100 км
1. Първият кара без ограничения "до дупка" с 200 км/ч по магистралите, което е "законно" май само във Германия -разход 11.0л/100км
3.Третият с 90км/ч макс./това май вече си истинска мъка, не само в Германия/ - 5.6л/100 км
-
restless
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тест
това само извънградско ли? Нормален разход за бензинка нито много нито малкоvalsn написа:Ето какъв резход на гориво показва тест на "Автобилд" с три еднави Голфа 1.4 с двигател TSI с мощност 122 к.с.
PS: конете са към 30 за 130км/ч, 75 за 180 , 150 за 240
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dead man написа:И аз мисля така...![]()
По темата:
Не помня лош или ненадежден VW двигател...
.. хмм .. да спомена ли G-двигателите .. определено бяха провал
.. сега и аз по темата .. 90% съм сигурен .. че докато е твоя .. и нова колата .. двигателя ти надали ще ти създава проблеми .. виж след 100000км. вече е друго .. но това не е твой проблем ..
П.С. .. до колкото мога да кажа .. че имам опит с TDI-тата съм 100% сигурен .. че след няколко години форума ще е пълен с въпроси от рода ".. забива ми /влиза в сервизен режим/ .. след 3000 обр. .." или нещо подобно .. много електроника .. датчици .. вакуми .. компресор .. турбина .. с времето .. няма как .. на старо всичко да работи безотказно .. но и на тях ще им хванем "магариите" де
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”