мерси !!!! излиза само един ходих при него !!!!!
незнам с каква кола си правил тая врътка ?
Проблем с автоматична скоростна кутия на Поло 97г. 1.6
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Тия кутии подлежат ли на някакъв вид промивки (в сервиз, разбира се!), защото си мисля да не е задръстена някоя пътечка вътре и да не пуска масло за смяна на предавките? Лоста чисто механично ли превключва отделните команди или се намесва някаква електроника? Сега се сещам, че имаше колеги от форума, които са в Америка! Дали не могат да бъдат от полза...
- vv polo
- Автомобил:
- Двигател:
leavon написа:Тия кутии подлежат ли на някакъв вид промивки (в сервиз, разбира се!), защото си мисля да не е задръстена някоя пътечка вътре и да не пуска масло за смяна на предавките? Лоста чисто механично ли превключва отделните команди или се намесва някаква електроника? Сега се сещам, че имаше колеги от форума, които са в Америка! Дали не могат да бъдат от полза...
Ne e zadrastena kutiqta smenih i masloto s novo nqma i filtara bahti qponskata kutiq ujas napravo ama ...........
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
vv polo написа:leavon написа:Тия кутии подлежат ли на някакъв вид промивки (в сервиз, разбира се!), защото си мисля да не е задръстена някоя пътечка вътре и да не пуска масло за смяна на предавките? Лоста чисто механично ли превключва отделните команди или се намесва някаква електроника? Сега се сещам, че имаше колеги от форума, които са в Америка! Дали не могат да бъдат от полза...
Ne e zadrastena kutiqta smenih i masloto s novo nqma i filtara bahti qponskata kutiq ujas napravo ama ...........
Ти може и да си сменил маслото, но ако запушването е механично, колкото и да го сменяш - все тая. Същото както при запушване на маслопроводи в мотора или радиатора (или термостата) в охладителната система - смяната на антифриза не помага!
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с автоматична скоростна кутия на Поло 97г. 1.6
здравейте,може ли да ми кажете,има ли проблеми ако слойа скоростна кутия от ПОЛО 1,6 на Поло 1,4.В кои скорости 6те има промяна,ако са по далги не е проблем,жапроса е да не са каси
-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с автоматична скоростна кутия на Поло 97г. 1.6
Лелеее, толкова ли са неузнаваеми и капризни тези автоматични кутии???
Крайна инстанция за диагностика и решение на проблема не би ли трябвало да е сервизът на Юнитрейд???
Крайна инстанция за диагностика и решение на проблема не би ли трябвало да е сервизът на Юнитрейд???
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”