Маркуч за маслени пари-откъде да го купя
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
Маркуч за маслени пари-откъде да го купя
Колеги скъса ми се маркуча и като карам маслените изпарения от отработеното масло излизат изпод капака и като спра на световар яко пуши.Дайте съвет,щото ходих в един магазин известен с това че маркучи има всякакви но и там го нямаше.И сега си нямам идея къде може да го намеря.Ако знаете пишете
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси за препоръката,но аз искам да си взема от магазин за авточасти-да си ми е за колата,а не да си го правя аз сам,щото той е много особен целия маркуч и искам да си го сменя с нов.Един приятел ми каза че на "Симеон" 100 % ще има,ама нали знаете че на тая улица не са малко магазините.Някой ако знае конкретен магазин където се продават такива маркучи да пише
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Щом държиш да си е каквото трябва, можеш да видиш и в Ауто+ /за някои си е Ауто-, ама карай...
/, сигурно ще ти намерят... Ханс прайс - Топран или др. подобна "немска" марка - директна доставка от десния /или левия беше
/ бряг на река Ян-дзъ...
Иначе би трябвало да го има /дори и с поръчка/ навсякъде - Евро 07, Косер, Аутохит, Даскалов и т.н., и т.н... Имя им легион... Доставят ги пак от същото място...

Иначе би трябвало да го има /дори и с поръчка/ навсякъде - Евро 07, Косер, Аутохит, Даскалов и т.н., и т.н... Имя им легион... Доставят ги пак от същото място...
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:вманиачавате се за незначителни части.
Като толкова държиш на екологията, за по-евтино си купи един силиконов маркуч за 4 лв. метъра и ще ти искара поне 1-2 г. а не да даваш куп пари за 15 см "специализиран"
Колега!не съм се вманиачил,но просто ме дразни като спра на светофар и да ми излиза дим изпод капака.Неприятно е а и другите спрели на светофара ме гледат все едно съм некакъв циганин.А и уронвам репутацията на Голфърите

berbatov86 написа:R@do написа:вманиачавате се за незначителни части.
Като толкова държиш на екологията, за по-евтино си купи един силиконов маркуч за 4 лв. метъра и ще ти искара поне 1-2 г. а не да даваш куп пари за 15 см "специализиран"
Колега!не съм се вманиачил,но просто ме дразни като спра на светофар и да ми излиза дим изпод капака.Неприятно е а и другите спрели на светофара ме гледат все едно съм некакъв циганин.А и уронвам репутацията на Голфърите
От Ауто+ взех моя. Около 12 кинта май беше.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
Може дори и по евтино да излезе!!!
Тряя да са търси повечко---Ауто+ неможе да нямат или ХОБИкар!!!
ТЪРСИ!!!
Тряя да са търси повечко---Ауто+ неможе да нямат или ХОБИкар!!!
ТЪРСИ!!!

- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Най-евтино излиза /не се шегувам/ ,да си купиш маслоустойчив маркуч от магазин за резервни части на тежкотоварни машини-камиони,трактори,багери,комбайни и т.н.
Там има огромни камари от такива маркучи с различен диаметър, отрязват ти парче ,на сантиметър ,колкото искаш.
Друга идея- режеш твоя маркуч по средата и го удължаваш с парче от полипропиленова тръба за парно ,от тези меките ,дето се гънат на всички посоки.
Там има огромни камари от такива маркучи с различен диаметър, отрязват ти парче ,на сантиметър ,колкото искаш.
Друга идея- режеш твоя маркуч по средата и го удължаваш с парче от полипропиленова тръба за парно ,от тези меките ,дето се гънат на всички посоки.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”