Кия Соренто

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 16 сеп 2008 18:34

Ludia написа:
Kingpin написа:Спирам с глупостите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kia и Hyundai са най-добрите марки в момента.
мда, и може да ги хвали само човек, който се е прецакал да си купи от тях :wink:

верно си е , много съм се прецакал , айде стига спам , че усрахме темата на момчето

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 16 сеп 2008 19:41

Ами кво да ви кажа , абонат на сервиза, то не бяха АБС датчици , тоци, окачване, абе чудо.
Вози като лодка, да ти стане лошо, над 110 ме е страх да карам щото не го знам кой път ще хване, вътре е широчко обаче пластиките по таблото ми идват в повече, не ми е пръв избор за SUV който струва 60 бона и нагоре.

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 17 сеп 2008 8:10

От всичко казано до тук се разбира, че на някои хора мястото им не е тук, истинския фен на марката не приказва така.

huligans-млади момко, не рева, най-малкото защото съм вече на 41 год. и повярвай, карал съм какво ли не в 23 год. си стаж като шофьор. И отново да се върна на стария и изпитан в битките Голф има защо.

Имам чувството, че чета в друг форум, на някоя друга марка, където основната тема е голфаджията и неговата вреда в обществото. След като сте толкова прехласнати по уникалните корейски машини споделете своя възторг в подходящото място.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 17 сеп 2008 8:17

Аз пък не виждам защо поставяте корейското творение редом до дачия?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 17 сеп 2008 8:24

Kingpin написа:
Иначе са си боклуци :lol: :lol: :lol: И не ми говорете, че били нови и това ги правило хубави. Я всеки, който си е купил нова Киа, Хюндай, Дачия и т.н., без значение от модела, да сподели на колко км се разтропа, разкръца, спря да мирише на най-евтината възможна пластмаса вътре (от тия, дето правят химикалките за 20 стинки), спря да се отваря поне едно от суперудобните ел.стъкла, или пък изгоря поне една кружка??? Имам под ръка (служебни) точно по един представител и на трите марки, които са взети нови и все още са на под 10 000 км. Мога да ви дам примери, ама не искам. :lol: :lol: :lol: Стават само за служебни коли и бакшиши. :wink:

чай малко,на коя киа е пластмасово таблото(освен километража де) че аз на моята не съм видял да има пластмаси на друго място :shock а вече гони 7к и нямам нито един от горните проблеми дето ти ги описваш.Колата си е екстра според ценатата си за Киа .Пък нека се обезценява. Мога да кажа ,че сиид гони продажбите на голф :P

За тоя про сиид който говориш,мисля че имаш впредвид онази тотално орязана версия,която няма 2 airbag и останалите шукариики които се предлагат в стандартния LX пакет.

Хулигане,ама кво се връзваш бре.Нека си говорят,на теб нали си ти е кеф в убави джип :P

БатеТони, верно си е че ФВ си е железен,но не е единственната марка все пак :P

Към колега който иска да разбере повече,нека посети нашия сайт за Киа http://kia-bg.com/smf/index.php#1 или пък да почете форума на Хюндай,те са единтични(почти) със СантаФе-о :wink:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 17 сеп 2008 8:34

Дойде време за ключ. :lock:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Сря 17 сеп 2008 9:05

Kingpin написа: Kia Pro_C'eed в момента с доволно екстри и 1.6 мотор струва 26 000 лева чисто нова. Басирам се, че след 7 години (като й изтече гаранцията) тая кола ще струва максимум 3000 лева :lol: :lol: :lol:

С радост бих приел баса - на 17 септември 2015 г. Kia Ceed, прозиведена през 2008 година, че ще струва "максимум 3000 лева :lol: :lol: :lol:", готов съм да се обзаложа обратното, каква сума си готов да заложиш?

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 17 сеп 2008 9:46

emdless4 написа:
Kingpin написа: Kia Pro_C'eed в момента с доволно екстри и 1.6 мотор струва 26 000 лева чисто нова. Басирам се, че след 7 години (като й изтече гаранцията) тая кола ще струва максимум 3000 лева :lol: :lol: :lol:

С радост бих приел баса - на 17 септември 2015 г. Kia Ceed, прозиведена през 2008 година, че ще струва "максимум 3000 лева :lol: :lol: :lol:", готов съм да се обзаложа обратното, каква сума си готов да заложиш?

A колко ще струва според теб?
За 7 години от тая кола не знам дали въобще нещо ще е останало, за да се продава. Просто тя не е правена да се експолатира 20 години - това не е Голф 2.
Ще почакаме - ще видим.
Според мен Хюндай не трябва да се сравнява с КИА - Хюндайчетата са много по-качествени - и по-скъпички - проверете цените. Това, че и двете са корейски, не трябва автоматично да ги преравнява.
Опел и ФВ са немски коли - еднакви ли са? :lol:
Дачията въобще не я слагайте даже до КИА - доста назад е според мен.
Абе всеки си решава - новото си е ново все пак.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 17 сеп 2008 9:50

абе
страшни автомобилни експерти и специалисти сте се събрали да си чешете пръстите

писна ми да чета простотии

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 17 сеп 2008 10:00

connor cane написа:
emdless4 написа:

A колко ще струва според теб?
За 7 години от тая кола не знам дали въобще нещо ще е останало, за да се продава. Просто тя не е правена да се експолатира 20 години - това не е Голф 2.
Ще почакаме - ще видим.
Според мен Хюндай не трябва да се сравнява с КИА - Хюндайчетата са много по-качествени - и по-скъпички - проверете цените. Това, че и двете са корейски, не трябва автоматично да ги преравнява.
Опел и ФВ са немски коли - еднакви ли са? :lol:
Дачията въобще не я слагайте даже до КИА - доста назад е според мен.
Абе всеки си решава - новото си е ново все пак.
чай сега,всяка кола произведена в тея години си е здрава.Тогава е имало друг модел за правене на колите :lol:

То от сегашните дори мерцедеса си има кусури(доста)ама той е име и марка все пак.Относно киа-хюндай,ми дам има разлика ама минимална :P
иначе с частите са 1към 1

Изображение

няма да слагам на соренто и сантафе :P

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 17 сеп 2008 10:08

Абе Киа-та е боклук. Всички нови коли са боклуци. Друго са си старите железни марки Голф 2, Ауди 80, Форд Т и т.н. Вземайте по едно такова, не ви трябват нови коли. Цел живот ще си караме най-здравото! А и вече не мирише на пластмаса. За 20 години се е отмирисало. 8)

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 17 сеп 2008 10:10

Бах - те верно едни и същи.
Вероятно Хюндай влагат малко по-скъпи материали и затова колите са от малко по-висок ценови клас.
Абе те всички нови коли са бъгарници.
Минете през Юнитрейд или Порше да видите колко чистак-бърсак ФВ и Ауди чакат да ги ремонтират.
Аз лично, ако имах пара или по-скоро мерак за нова кола, няма да е корейска, ама аз съм си ФАГ сектант, тъй че не се броя. :D

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 17 сеп 2008 10:13

нащо дете най-убаво бе... :039:
очакваме включване и от дачия...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 17 сеп 2008 10:14

ами отиди на паркинга на мерцедес там да видиш какво е :lol:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 17 сеп 2008 10:16

LILO&STICH написа:ами отиди на паркинга на мерцедес там да видиш какво е :lol:

Ходил съм...видял съм...пЦувал съм...знам ги наизуст педалчетата от Балкан Стар. :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”