Kingpin написа:Иначе са си боклуци

И не ми говорете, че били нови и това ги правило хубави. Я всеки, който си е купил нова Киа, Хюндай, Дачия и т.н., без значение от модела, да сподели на колко км се разтропа, разкръца, спря да мирише на най-евтината възможна пластмаса вътре (от тия, дето правят химикалките за 20 стинки), спря да се отваря поне едно от суперудобните ел.стъкла, или пък изгоря поне една кружка??? Имам под ръка (служебни) точно по един представител и на трите марки, които са взети нови и все още са на под 10 000 км. Мога да ви дам примери, ама не искам.

Стават само за служебни коли и бакшиши.

чай малко,на коя киа е пластмасово таблото(освен километража де) че аз на моята не съм видял да има пластмаси на друго място

а вече гони 7к и нямам нито един от горните проблеми дето ти ги описваш.Колата си е екстра според ценатата си за Киа .Пък нека се обезценява. Мога да кажа ,че сиид гони продажбите на голф
За тоя про сиид който говориш,мисля че имаш впредвид онази тотално орязана версия,която няма 2 airbag и останалите шукариики които се предлагат в стандартния LX пакет.
Хулигане,ама кво се връзваш бре.Нека си говорят,на теб нали си ти е кеф в убави джип
БатеТони, верно си е че ФВ си е железен,но не е единственната марка все пак
Към колега който иска да разбере повече,нека посети нашия сайт за Киа
http://kia-bg.com/smf/index.php#1 или пък да почете форума на Хюндай,те са единтични(почти) със СантаФе-о