успех...и като качваш снимки качвай ги към всяка поредна страница
Smoke написа:а ве така е да..има мерак...ама просто толко ръжда не съм виждала съм с най-ръждивия голф тука
![]()
lucky7o написа:Smoke написа:а ве така е да..има мерак...ама просто толко ръжда не съм виждала съм с най-ръждивия голф тука
![]()
Бил си с най ръждивия![]()
А снимките ги слагам само на 1 стр. , че мн се дразня като гледам някоя тема и трябва да прглеждам всички страници,докато стигна до някакво развитие
П.С хаиде ще ги слагам на нова страница...
Smoke написа:аз да те питам нещо...
защо при краката на пасажера не оправи гнилоча с цял лист ламарина а си игра да заваряш лепенки..
и подобрението по бронята не мислиш ли че ще се отрази на въздушния поток към радиатора?
и това брутално загнилото при тампоните на задните амортесьори не те ли стряска?
да не ти пробие кората някъде този аморт.
Smoke написа:ок...да приемем...
а кажи ся за бронята и охлаждането помисли ли?
Stimulate написа:Колега даваи снимки не ни мъчи![]()
За начало ще е с копче пък,ако има проблем (загрява) и се налага да го натискам често,ще направя някакви отвори...Smoke написа:ами не мисля че само решетката ще ти е достатъчна...
там точно зад тия отвори има една пластмасова решетка която се пада точно в дъното на радиатора...
та си мисля че може да имаш аварии особенно лятото...
можеш с копче...ама удобно ли ще е...
трябва винаги да си забил едното око в уреда да си гледаш водата.
lucky7o написа:ето още някоя снимка![]()
махнал съм антената,чистачката
и емблемата от калника
Остана да сменя капачката на резервоара и да се китоса тавана и "отиваме" да се боядисваме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта