Кия Соренто

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 17 сеп 2008 10:26

dermeister написа:Абе Киа-та е боклук. Всички нови коли са боклуци. Друго са си старите железни марки Голф 2, Ауди 80, Форд Т и т.н. Вземайте по едно такова, не ви трябват нови коли. Цел живот ще си караме най-здравото! А и вече не мирише на пластмаса. За 20 години се е отмирисало. 8)

Ооо колега, самоуспокояваме се за колата от гаража, а mhihi , ще плачеш за корсичката ;)

м/у другото ауди 80 не е здрав автомобил :mad: мразя ги тия чупелници

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 17 сеп 2008 10:29

lowrider написа:Ооо колега, самоуспокояваме се за колата от гаража, а mhihi , ще плачеш за корсичката ;)

Мдада... Наиш колко ми е зле с колата от гаража. Чудя си се на акъла. Никога не си купувайте италинаски кошник Алфа. :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 17 сеп 2008 10:35

Забелязвам масова практика на хората, закупили си от тия изключителни корейски машини, да се надуват и да натякват, че те карали НОВА кола, а ние тъпаците (дето не понасяме корейските фъшкии) сме карали 20 годишните дараци и за това сме били заухави :lol: :lol: :lol: :lol: Хора, това стана като оная манията за софиянците и селяните :lol: :lol: :lol: :lol: Осъзнайте се малко, KIA и Hyundai са марки, които се правят за масовият потребител, за това са евтини и тъпи като цяло. Ако на вас ви харесват - браво. Това не означава, че са хубави :lol: :lol: :lol:

Лило, про сийда за който говоря има всички екстри, без кожа, даже е снежно бял (т'ва също се водело екстра :shock ) :wink:

И все пак много хора забравиха, че се намират във форума на VOLKSWAGEN. Тая е поне 10-тата тема за Kia или Hyundai, която виждам за последния един месец...а още по-трагично е, че вътре се прехвалват, че даже се изкараха по едно време по-добри от немските си конкуренти и по-специално VW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 17 сеп 2008 10:40

пинг-понг

да я локна ли ?

да я преместя в "други модели"

аз невидях 1 мнение в което да се прехвалени :shock

Все пак,човека иска мнение :lol: кво са виновни хората които са си взели,но все още карат дараците от'90->... година че искат ново :roll: макар и не с логото на ФВ :roll:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 17 сеп 2008 10:46

lowrider написа:
dermeister написа:Абе Киа-та е боклук. Всички нови коли са боклуци. Друго са си старите железни марки Голф 2, Ауди 80, Форд Т и т.н. Вземайте по едно такова, не ви трябват нови коли. Цел живот ще си караме най-здравото! А и вече не мирише на пластмаса. За 20 години се е отмирисало. 8)

Ооо колега, самоуспокояваме се за колата от гаража, а mhihi , ще плачеш за корсичката ;)

м/у другото ауди 80 не е здрав автомобил :mad: мразя ги тия чупелници

Айде да не се обиждаме! :evil: :twisted:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 17 сеп 2008 10:46

Kingpin написа: Осъзнайте се малко, KIA и Hyundai са марки, които се правят за масовият потребител, за това са евтини и тъпи като цяло.

То в интерес на истината и народната кола се прави за масовия потребител от където идва и извода, че са евтини и тъпи като цяло :roll:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 17 сеп 2008 11:05

Киа се казва дъщерята на собственика на Хюндай.
А колите са си перфектни.
А голфовете - преди двайсе години надали се е карало толкова интензивно като сега.
преди така се обясняваше за ладите - кога голфа стане на годините на ладата ми го хвалете. Па то какво стана.
Всяко нещо с времето си.

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Сря 17 сеп 2008 11:15

Kingpin написа: Осъзнайте се малко, KIA и Hyundai са марки, които се правят за масовият потребител, за това са евтини и тъпи като цяло.
А Голф 1, 2 ,3 за кого са правени? За средната класа в Германия може би :D ? Затова ли при 5-та в теста на аутобилд на втората година боята на пластмасата се люпи като във френска баничарка?
За парите си корейците са добри. По-добри от рено например. "относително евтина нова кола с екстри" - ок
Аз лично за 60 бона не бих си купил Соренто обаче.

PS бензиновите двигатели на Хюндай/Киа са базирани на съвместна разработка с Даймлер-Крайслер и GM в началото на това десетилетие

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 17 сеп 2008 11:15

rosy написа:

То в интерес на истината и народната кола се прави за масовия потребител от където идва и извода, че са евтини и тъпи като цяло :roll:

Стига ми фактът, че ти продължаваш да сравняваш VW с тия корейски шитни... :lol: :lol: :lol: :lol:

Лило според мене тая тема не трябваше и 1 страница да става :wink:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 17 сеп 2008 11:21

One написа:абе
страшни автомобилни експерти и специалисти сте се събрали да си чешете пръстите

писна ми да чета простотии

Толкоз! :wink:

R.Simov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот R.Simov » Сря 17 сеп 2008 11:45

Ебати яката тема. Как цял ден съм я пропускал. Моето мнение разбира се, ще е пристрастно. Имаме Санта Фе, новото. Кара се как си трябва е Драго може да потвърди. За 30 000км по окачването е сменяно нещо и това е, нищо друго не е пипано. Не виждам изобщо какво сравнявате Голф 2ика с кола от по миналата година. Изобщо, за какво трябва да карам кола 234723 години, по цял свят хората си сменят колите докато са в гаранция, разбира се ако имат възможност. Пък и като са евтинки, вас кво ви бърка, който няма пари за Голф 2, си взима джип Хюндай и всичко е наред :), явно не всички имат възможност да карат Голф. Все пак това е най-великата кола, а пък и каква цена държи... Даже вътре май са я правили със златни нишки, така съм чувал.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 17 сеп 2008 12:30

R.Simov написа:Ебати яката тема. Как цял ден съм я пропускал. Моето мнение разбира се, ще е пристрастно. Имаме Санта Фе, новото. Кара се как си трябва е Драго може да потвърди. За 30 000км по окачването е сменяно "НЕЩО" и това е, нищо друго не е пипано. Не виждам изобщо какво сравнявате Голф 2ика с кола от по миналата година. Изобщо, за какво трябва да карам кола 234723 години, по цял свят хората си сменят колите докато са в гаранция, разбира се ако имат възможност. Пък и като са евтинки, вас кво ви бърка, който няма пари за Голф 2, си взима джип Хюндай и всичко е наред :), явно не всички имат възможност да карат Голф. Все пак това е най-великата кола, а пък и каква цена държи... Даже вътре май са я правили със златни нишки, така съм чувал.

Симов, sign out бате и тичай до сервиза, да видят дали 'НЕЩОТО' отново не е за смяна

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 17 сеп 2008 12:40

batetony67 написа:Дойде време за ключ. :lock:

Много отдавна трябваше даже да има катанец
http://www.kia-bg.com/smf/
Кибиците и спецовете по Kia :red card mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Сря 17 сеп 2008 12:41

Kingpin написа:Някой отчита ли факторът, че тия пародии като Киа, Хюндай, Дачия и т.н., които се продават за безумно малко пари като нови, само и само да се продават, паралелно с това се обезценяват изключително бързо и един ден, когато ви писне от нея (или й изтече гаранцията) тази кола ще струва поне 10 пъти по-малко, отколкото като сте я взели? Тези марки имат най-бързо и голямо обезценяване от всички останали на пазара. Kia Pro_C'eed в момента с доволно екстри и 1.6 мотор струва 26 000 лева чисто нова. Басирам се, че след 7 години (като й изтече гаранцията) тая кола ще струва максимум 3000 лева :lol: :lol: :lol: Сами знаете 7-годишните Голфове колко пари струват. Има ли нужда от повече коментар? И също така 17-годишните Голфове колко струват :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе са си боклуци :lol: :lol: :lol: И не ми говорете, че били нови и това ги правило хубави. Я всеки, който си е купил нова Киа, Хюндай, Дачия и т.н., без значение от модела, да сподели на колко км се разтропа, разкръца, спря да мирише на най-евтината възможна пластмаса вътре (от тия, дето правят химикалките за 20 стинки), спря да се отваря поне едно от суперудобните ел.стъкла, или пък изгоря поне една кружка??? Имам под ръка (служебни) точно по един представител и на трите марки, които са взети нови и все още са на под 10 000 км. Мога да ви дам примери, ама не искам. :lol: :lol: :lol: Стават само за служебни коли и бакшиши. :wink:

П.П.: в една подобна тема разни хора, собственици на такива марки, ми се обидиха. Та от сега да си кажа, че нямам нищо против тях, а против колите им :lol: :lol:

пич уважавам те но днес мисля, че си взел няколко хапчета. Айде стига глупости. Голям си секстант

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 17 сеп 2008 12:41

ше се изтрепете :lol:
всеки си има мнение
кой каквото иска това да купува/кара

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”