Цигари и алкохол - плюс ваучери, дъвки, бонбони и т.н., но core business-а да са ти първите две: никога няма да спре търсенето им, а и доколкото подочух, лицензирането за продажбата им е олекотена...(ама трябва да проучиш...)
По-важното обаче: огледай в района как стои въпроса с други такива магазинчета, дали не са денонощни и т.н. - Ако има, преориентирай се...
Предложете идеи за бизнес
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Ами аз съм чувал и за едни конкуренти на форнетите - панети. Ама не ги знам въобще дали са читави и вкусни, но в твоя случай може да ги преслушаш:
http://www.panetti.bg
Сега чета че имало и други - "Белла България" и "Витта Фуудс" (чрез веригата Чичо Хранко) (туй от коментарите под някаква статия в капитал кариери), така че не се отказвай от тази идея толкоз лесно.
http://www.panetti.bg
Сега чета че имало и други - "Белла България" и "Витта Фуудс" (чрез веригата Чичо Хранко) (туй от коментарите под някаква статия в капитал кариери), така че не се отказвай от тази идея толкоз лесно.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Заложна къща , но ми се стрва малко 12 кв за това. Като за начало става.
Нямам визия къде се намира , какъв потока от хора около него, преобладаваща възраст на хората, има ли училище наблизо / закуски да се продават/. тетрадки,и т.н./. Може GSM i да сае продават , ако имаш човек да носи отвън; злато също може да се продава , ако имаш врзъка с Турция; Може и обменно бюро - но всичко зависи от мястото и потока.
Нямам визия къде се намира , какъв потока от хора около него, преобладаваща възраст на хората, има ли училище наблизо / закуски да се продават/. тетрадки,и т.н./. Може GSM i да сае продават , ако имаш човек да носи отвън; злато също може да се продава , ако имаш врзъка с Турция; Може и обменно бюро - но всичко зависи от мястото и потока.
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Благодаря на всички колеги за идеите, но май ще се откажа от него. Пазара е слаб, в Овча купел 2, има два магазина за алкохол и цигари/единият е денонощен/, магазини за един лев- 2бр., дюнер, магазин за риба, мизерно кафе, парфюмерия, и др. такива. Заложна къща= проблеми. Т маркет, значи и боклуци не могат да се продават. И така!!!
Мерси за идеите и съветите все пак!
Мерси за идеите и съветите все пак!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”