А иначе в колата никога! Откакто взех да се съобразявам и не пуша в колата(поне докато и скъпата се вози в нея) сме любов и разбирателство. Малко се стресира когато ми натежи изведнъж крака в София с около 100-120, но това е доста рядко. Страх ме е да не изкърти жабката!
Ядосват ли ви вашите половинки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип - ДА! Но без това не може.
А иначе в колата никога! Откакто взех да се съобразявам и не пуша в колата(поне докато и скъпата се вози в нея) сме любов и разбирателство. Малко се стресира когато ми натежи изведнъж крака в София с около 100-120, но това е доста рядко. Страх ме е да не изкърти жабката!
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е надали не ни ядосват - колкото повече им обръщаш внимание , токлова повече ти се качват на главата
Ама колега нали знаеш "ни с тях , ни без тях" Както на всички МЪЖЕ им е ясно - ЖЕНИТЕ СА ЗА ДА МЪРМОРЯТ И НЕДОВОЛСТВАТ
Ама ако чуеш какво си говорят една на друга - той моя най-добрия,много ме глези,пари ми дава дрън дрън и закакво е целия цирк за да се дразнят една друга на кой мъже я глези повече . Трябва да имаш тактика и всичко ще е на
blow job
Ама колега нали знаеш "ни с тях , ни без тях" Както на всички МЪЖЕ им е ясно - ЖЕНИТЕ СА ЗА ДА МЪРМОРЯТ И НЕДОВОЛСТВАТ
blow jobmadmen написа: Малко се стресира когато ми натежи изведнъж крака в София с около 100-120, но това е доста рядко. Страх ме е да не изкърти жабката!
И с 200 км/ч да карам няма да и трепне сърцето
Още немога да и обясня че с 5 лева неможеш да караш 1 месец

засега моята - *НЕ* - даже повод да я похваля имам
като си взе колата още не ходехме, та си беше сменила маслото
оня ден я питам :
"на колко км. беше колата като си смени маслото?" (очаквам обичайното вдигане на рамена)
тя обаче си вади телефона - записала си там - и ми казва - еди колко си
ако се държи така и занапред на ръце ще я нося ей 
"на колко км. беше колата като си смени маслото?" (очаквам обичайното вдигане на рамена)
тя обаче си вади телефона - записала си там - и ми казва - еди колко си
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Roberta написа:Да бе да, ще ревнувам от колата, ама друг път! Решил да сменя колата - ми да я сменя, решил спойлер да слага - ми екстра, подарък спойлер!
Не може да ме ядоса с нищо, което е свързано с колата!
Дали ще обсъжда мацки пред мен, няма грижи, включвам се и аз, какво толкова!
Те така в публичното пространство всички казват
Ама вие половинките от женски род в форума е твърде вроятно да сте изключение, иначе какво ще дирите тук

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ядосват ли ви-ваще половинки?
Не те не само казват , но после го използват с/у тебе като стане нещо и ти обясняват - а ти споняш ли си .....
, управия няма - milen_79 въпроса е вдин ден да не се събудиш под чехъл

, управия няма - milen_79 въпроса е вдин ден да не се събудиш под чехъл Върни се в “ОФФ-Топик - други”