skotis написа:Първо виж междуболтовото разстояние, 5х100 трябва да е. 205/35 незнам как ще намериш... 215/40 e най-подходящия размер според калкулатора на гуми
Идеята ми е да не разширявам калниците и да не опира никаде. Нещо такова

Golf4tdi2001 написа:Americanec написа:badjo-vw написа:виждал съм тази джанта на голф мога да кажа че за тия пари не е най добрия избор
ТАКА Е И СПОРЕД МЕН...
На мен ми харесва , избора си е мои аз давам парите .Мнението ти слабо ме интересува ! Ако неможеш да ми помогнеш по вьпросите които сьм задал поне недеи да спамиш .
КАКТО И ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ , КОИТО СМЯТАТ ДА ПИШАТ ТАКИВА ГЛУПОСТИ !
ДЖАНТИТЕ СЬМ ГИ ИЗБРАЛ !!! НЕ ИСКАМ МНЕНИЯ ЗА КОЛКО ПАРИ КАКВИ ДЖАНТИ ДА СИ КУПУВАМ !!!Apokalypsis написа: Колега,а старите джанти какво смяташ да ги правиш?
За зимни ще си ги ползвам...
morfei1 написа:@dokros, бе то си е въпрос на вкус и хубави пътища. Хвърли едно око на черният Golf, a e с 19"-ки. Няма "сила" която да ме убеди, че тази кола изглежда грозно и несъразмерно, но тези пусти пътища....![]()
1300лв. са нови. Трябва да се насочиш към 245/35/18/ , 235/40/18 може и 225/40/18, но последните едвали ли ще стоят добре на 18"-ка, а на 245 предполагам ще имаш проблеми. И май остава 235/40/18 като вариант
dokros написа:С 19-ки повече ли ще бяга ,или ще е по-икономична,или има по-хубава возия,че не се сещам.
Още малко и ще сънуваш , че караш мерцедес или бмв.
dokros написа:morfei1 написа:@dokros, бе то си е въпрос на вкус и хубави пътища. Хвърли едно око на черният Golf, a e с 19"-ки. Няма "сила" която да ме убеди, че тази кола изглежда грозно и несъразмерно, но тези пусти пътища....![]()
1300лв. са нови. Трябва да се насочиш към 245/35/18/ , 235/40/18 може и 225/40/18, но последните едвали ли ще стоят добре на 18"-ка, а на 245 предполагам ще имаш проблеми. И май остава 235/40/18 като вариант
С 19-ки повече ли ще бяга ,или ще е по-икономична,или има по-хубава возия,че не се сещам.
dokros написа:
С 19-ки повече ли ще бяга ,или ще е по-икономична,или има по-хубава возия,че не се сещам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 48 госта