като дам на контакт стрелката на скоростомера трепти

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 17 сеп 2008 18:17

Не, че нещо, но няма Голф 3 1,4 Пълна инжекция ...
Да не говорим, че няма такова нещо като пълна инжекция! Нарича се многоточков инжекцион ...

Потребителски аватар
Жоро
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Жоро » Сря 17 сеп 2008 19:01

Има Голф3 1,4 60 к.с. многоточков инжекцион,не съм сигурен за буквите на мотора,мисля,че са AEХ,а някои ABD-та (които са моноинжекции) по талон съм виждал,че са 60 коня,а други 55.Колега,с борд компютър ли си?Ако не си,дневният километраж, например,работи ли?

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 17 сеп 2008 19:20

Жоро написа:Има Голф3 1,4 60 к.с. многоточков инжекцион,не съм сигурен за буквите на мотора,мисля,че са AEХ,а някои ABD-та (които са моноинжекции) по талон съм виждал,че са 60 коня,а други 55.Колега,с борд компютър ли си?Ако не си,дневният километраж, например,работи ли?

Прав си ... погледнах и се оказа, че има многоточков инжекцион при 1,4 само, че всички са 60 к.с

GoDs3nD*
Автомобил:
Двигател:

Re: като дам на контакт стрелката на скоростомера трепти

Мнениеот GoDs3nD* » Съб 09 окт 2010 0:03

Здравеите пичове не разбирам мн от коли но само искам да по питам понеже имаме голф 3 1.6 101коня казаха ми че е пълна инжекция но гледах коментарите и един пич беше написал че няма такова н6 че се е наричал многоточков инжекцияон .. та както и да е проблема е такъв че като дадеш на контакт някои път трепти и неиска да запали но ако затрепти и го изчакаш малко или върнеш клуча и пак поддадеш контакт и запалиш сичко си е ок работи като на пичагата проблема отгоре самоче нашия чат пат работи ...мс се пак дано сте ме разбрали и ако имате. отговор напишете от какво може да е .. че 3 пъти го качвахме на компутрар един път го разглобвахме и ништо не открихме ... се пак мерси предварително..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”