От както застудя сутрин паля нормално, оборотите 1100 и като загрее падат на 800. Когато си карам и подам и отнема газта те отново си се връщат на 800,.....НО при положение, че не преминавам 2000 оборота, премина ли ги се задържат на 2000. Когато се задържат на 2000 ги свалям като сложа по висока скорост и паднат ли след това няма проблеми до следващото изфорсиране над 2000.
Колата се кара на газ, откачвах акумолатора но не помогна.
Какъв е според ваз проблема?
Високи обороти г3 абс
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
ivo123 написа:стъпковия мотор вероятно задържа но първо трябва да погледнеш датчика за температура на антифриза.
М да случвало ми се е да задържа и на мен! Другото което е лапа въздух. На мен се беше отвило едно шиб..но болче и миксера за газта се мърдаше напред назад . Ниските ми обороти играеха по 2мин. като изключа от скорост.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
designer1 написа:ivo123 написа:стъпковия мотор вероятно задържа но първо трябва да погледнеш датчика за температура на антифриза.
М да случвало ми се е да задържа и на мен! Другото което е лапа въздух. На мен се беше отвило едно шиб..но болче и миксера за газта се мърдаше напред назад . Ниските ми обороти играеха по 2мин. като изключа от скорост.
И аз съм с същия мотор!!!
Какво ще значи това-МИКСЕРА,ако можеш да се уточниш!!!
Благодаря.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”