Нека има Мир

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пон 15 сеп 2008 13:35

Разпитах какъв е проблема с Персо, малко на футболни страсти го е ударил и са го секнали заради псувни и обиди.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 18 сеп 2008 11:19

kafer написа:е ако не се капсулираме сами ТЕ ония с полотата ще ни капсулират 1 по един Персо вече е в двоина капсула :D :D :D

Ония с полотата.
карат не по-малко VW отколкото който и да е "въздухар".. не че в случая има някакво значение точно това.
НЕ знам защо много от вас си мислят, че като карат нещо на въздух.. или нещо "с дух история и традиция" могат да си позволяват нещо повече.. или че са нещо по.. от който и да е.

За въпросният Персо си има причина да е с подобно наказание.
ПРичината е за обида към модератор/администратор.
И което е най-странното.. за поредната а не за първата или втората му такава.

Аз лично не понасям някой да показва културата си /по-скоро липсата на такава/ обиждайки ме мен, или някой от хората които се грижат за това виртуално "място".. при това безпричинно..

п.п.
А мисля, че е въпрос на уговорка.. ако разработвате собствен форум част от информацията в него да бъде взета от тук с наша помощ.

но нали сме с Полота.. по подразбиране сме "рая"......та за кво да попитате.. ;)

И пак ви казвам.. в този раздел съм "рязал" веднъж преди 3 години.. оттогава.. не съм пипал тук... просто някой хора се самозабравиха.. и прекалиха..при все "преспиването" на някой изказвания и тям подобни.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 18 сеп 2008 16:43

темата я изчерпахме. персо е прегрешил и след гласуване на всички модератори е наказан. Така е като не си гледа тенекиите, а ще оправя БГ футбола :lol: ще се опитам да го направя славист и без това е на 1 к място от стадиона, че да престане да се дразни. това на майтап .

Върни се в “Air Cooled & Boxer”