Слаби фарове
- gazar4eto_87
- Автомобил:
- Двигател:
Слаби фарове
Значи колеги колата ми от както е купена са си слаби фаровете просто вече започна доста да ме дразни та се чудя какво да направя по въпроса какво да се смени за да се оправи работата
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:Стиви Джи написа:snupeca написа:Пробва ли да смениш крушките с по-мощни?
Тъкмо като ти се стопи ключа ще знаеш кой да ***ш.
Трябва и релета.
То е ясно че с крушките вървят и релета Колега Стиви Джи
с риск да ни препоръчат да минем на лични ще ти отвърна, че не можеш да си сигурен човекът отсреща дали е наясно. По-скоро не, щом е пуснал такава тема, колега snupeca. Не го приемай лично, просто трябва като се дават съвети да се внимава дали няма да подведем някой да си предобри хавтомобила.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Стиви Джи написа:snupeca написа:Стиви Джи написа:snupeca написа:Пробва ли да смениш крушките с по-мощни?
Тъкмо като ти се стопи ключа ще знаеш кой да ***ш.
Трябва и релета.
То е ясно че с крушките вървят и релета Колега Стиви Джи
с риск да ни препоръчат да минем на лични ще ти отвърна, че не можеш да си сигурен човекът отсреща дали е наясно. По-скоро не, щом е пуснал такава тема, колега snupeca. Не го приемай лично, просто трябва като се дават съвети да се внимава дали няма да подведем някой да си предобри хавтомобила.

По темата Колега провери си крушки, релета, алтернатор, ключове, маси

- gazar4eto_87
- Автомобил:
- Двигател:
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
gazar4eto_87 написа:Ами първо мерси за бързите отговори ще проверя рефлектора и крушките но по вероятно да е от рефлектора колко ли струват нови рефлектори
Не съм срещал отделно да се продават, а целите фарове нови не са евтини. Но на старо по моргите могат да се намерят читави. Аз скоро купих от една морга десен фар Хелла (говоря за Б3-ката, да не си помислите че са различни) за 75 лв. Сега трябва да намеря и ляв, че разликата е очевадна. Та по моргите можеш да намериш читави, цените вървят от 50 до 80 лв. Успех.

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
suba написа:Наште колици са си със слаби фарове и това си е.
Лично според мене най-качествения и резултатен вариянт е XENON.
Вече се намират за по 150-250 лв.И
не е нужен BI-XENON защото и на къси прави ден,а мъглата направо я няма с тях.
Аз съм с 50-55 вата крушки. Да ти кажа фаровете са ми приказка! Незнам кое му е слабото....