Откачи се катализатора от генерацията - 1.8Т Б5
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Откачи се катализатора от генерацията - 1.8Т Б5
Преди малко ми се извади катализатора от генерацията и почна да бучи и турбото свисти като откачено. Утре ще го правя, то е ясно, но мога ли сега да карам така, защото ще ми трябва колата до вечерта. Няма ли опастност да скапя турбото или други опасности, които се крият при каране по този начин. Може би няма да ми се наложи да мина повече от 20 км, без ръчкане...
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:виж къде фърля топлото че да не разтопиш нещо...
иначе-не мисля че ще има проблем за турбото...
Гледах го това - не награва никъде, а се разпръсква топлината навсякъде отпред. Може да се пипа с ръка без проблем по околните "обекти" Около турбото и катализатора е изолирано с някаква специална ламарина, предполагам да не нагрява кутията на въздушния филтър и други неща.
Много ти благодаря vaskoto1!!
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе всичко стана вчера, когато паркирах назад на един паркинг и исках да паркирам до закачане на задните гуми в бордюра за да не ме забърше някой отпред, но се оказа, че не прецених височината и закачих гърнето - вярно, доста бавно карах и слабо го закачих, но ето че днес докато карах, първо усетих мноооооого слабо странно поведение при ускорение на колата, а след 30 минути след като настъпих смело газта почна да реве.