VAG-COM
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VAG-COM (VCDS версия 805)
При желание можем да препрограмираме всички китайски и други интерфейсни кабели към тази версия или по желание към друга версия. Може да се препрограмират към 805 версия на VAG-COM всички кабели, като умрелите след ъпдейт, така и нормално работещите с по-стари версии на програмата. Но те трябва да са за версия 504 и по-нова.
Подробности на: http://www.obd2-bg.com/
Подробности на: http://www.obd2-bg.com/
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
DimoNN написа:от всичко изписано, разбрах, че пълна версия имате само на 311... пратете ми я, моля, или кажете откъде да си я дръпна...
От тук може да си дръпнеш която версия искаш. Проблема е че евтините кабели работят с 311 или с 409
Имам един въпрос. До колко мога да вярвам на данните за напрежението от ваг-ком? Винаги като съм гледал показва около 13,7-13,8. Днеска мерих с волтметър - 14,2 което е с около 0,в волта по малко.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Правил ли е някой разни настройки като вкл. на лампичка за коланите, заключване на вратите над 20км/ч, включване на звукова сигнализация на алармата и т.н.? и ако да - как и от къде се цъкат? никой ли не знае?
Последна промяна от DimoNN на Вто 23 сеп 2008 15:05, променено общо 1 път.
- papani
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем кабел за Ваг
Здравейте,
Искам да питам едно въпросче.Купих си кабел за Ваг Ком от ebay,сложих си версия 504 на ВАГ ком но немога да го подкарам нещо този кабел.Иснталирах го,разпознава го като USB устройство,software на Ваг ком е кракнат...работи дава че е лицензиран под някакъв сериен код,обаче като дам тест казва ми че теста на порт-а е ОК...и след него веднага "Interface not found" веднага след него и немога да разбера от какво се получава това.
Ако някой има идея или опит вече да може да ми помогни

Искам да питам едно въпросче.Купих си кабел за Ваг Ком от ebay,сложих си версия 504 на ВАГ ком но немога да го подкарам нещо този кабел.Иснталирах го,разпознава го като USB устройство,software на Ваг ком е кракнат...работи дава че е лицензиран под някакъв сериен код,обаче като дам тест казва ми че теста на порт-а е ОК...и след него веднага "Interface not found" веднага след него и немога да разбера от какво се получава това.
Ако някой има идея или опит вече да може да ми помогни

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”