Цена-качество най-добро съотношение имаш при шкодата, само дето е с много "уморена" физиономия. Всичките като двигатели са хубави, то нови лоши дизели няма, НО - системата за екологията на всичките ще има да ти прави главоболия

. То зависи колко караш де - ама в градско и се ебава мамата, задръства се зверски със сажди, а и нафтата ни е супер. Смяна на ФАП на Пежо - 1600 лв, чистене на ЕГР на опел отива около 450 лв, а в сервиз на опел около 1000, за ваг-а не знам как стоят нещата - в Шкодата тоя филтър не го знам как работи, тя май няма такова нещо, в Тойотата също не съм запознат. Ама аз лично смятам, че Шкодилакът е най-добър като цена/качество. Най-евтин е от всичките, а и лизинг можеш да получиш без доказване на доходи и само срещу лична карта - преди някой да изреве "Ама как?" - е, така, вече двама мои приятели, които се осиг. на минимална, си взеха шкоди и то от София. А това мисля, че е на много важно място също. Шкодата 1.9 в градско в София гори около 7-7.5 макс.
П.С. Топ изпълнението на Шкодата сега е намалено на
1,9 TDI-PD / 77 kW / 105 .cтара цена - 30 785 нова цена - 28 785
Тъй и имаш всичко вътре+ 15 цола джанти. Пише, че ДПФ филтърът, т.е. този за твърди частици, можеш да го поръчаш срещу доплащане. Ама той не ти трябва на тебе, щото в България никой не ти смъква от данъка, щото пазиш околната среда - та, да вървят на майната си и няма да го поръчваш. С Шкодата няма да сбъркаш!