Porsche е вече официален собственик на VW !!!
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Всъщност повечето проекти са дело на чичковците с костюмите, инженерите и дизайнерите просто ги правят. А и честно казано, като се замисли човек, VAG (и вече заедно с Porsche) от една страна имат световно господство, защото присъстват във всеки един пазар. Като започнем от най-малките автомобили и стигнем до суперспортните и суперскъпите, че даже и официално най-бързата серийна е тяхна
Как да не се гордее човек с този факт?
Не знам за вас, но на мен ми прави ммного голям кеф тая картинка

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Само ще помоля без излишен спам. Дори и от модераторите
Темата е сериозна и може да стане много добра дискусия по въпроса. Мерси.
BastunSelski: голяма е вероятността в началото на Porsche-тата да започнат да им вграждат чарколяци от VAG-ините. Сега се говори за 3,0 V6 дизел от Ауди, който го гласят за Cayenne. Нищо чудно и хибридната Panamera да има дизелак от някой VW...
Неотдавна Видекинг заяви, че е поставил цел до 2012 година всички Porsche-та да бъдат с поне 30% "по-чисти" и по-икономични. И така като гледам май само дизела ще ги спаси...колкото и нетипично да е за Porsche.

BastunSelski: голяма е вероятността в началото на Porsche-тата да започнат да им вграждат чарколяци от VAG-ините. Сега се говори за 3,0 V6 дизел от Ауди, който го гласят за Cayenne. Нищо чудно и хибридната Panamera да има дизелак от някой VW...

- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
малий аз като голям фен на порш от доста време, много се радвам на новината!
дано все пак да е за добро де
само дано измислят някой "народен порш" на цената цваген
Кофти, ако стане пък обратното - волксвагените да настигнат като цена тази на порше.....щото видиш ли имали много общо
Незнам, но ще поживеем и ще видим!
дано все пак да е за добро де

само дано измислят някой "народен порш" на цената цваген

Кофти, ако стане пък обратното - волксвагените да настигнат като цена тази на порше.....щото видиш ли имали много общо

Незнам, но ще поживеем и ще видим!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”