Проблем с клемореда...
- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с клемореда...
някой да каже как се сваля волана, че е с airbag и незнам как става
Последна промяна от Kartala на Вто 30 сеп 2008 19:36, променено общо 3 пъти.
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От написаното до момента - мисля..алтернатора не зарежда! Възможна е и някаква утечка, която скапва акумулатора...
Странна е реакцията ти - проблем - сменяваш нещо си /в случая акумулатор/ и после питаш....
Та...имаше някъде писано за алтернатор, който не зарежда...май се откачваше едната клема и последователно се свързваше мултицет...или товабеше за някаква консумация...Абе потърси ...иначе на жичкаджия.
Успех и пиши какъв е проблема.
Странна е реакцията ти - проблем - сменяваш нещо си /в случая акумулатор/ и после питаш....
Та...имаше някъде писано за алтернатор, който не зарежда...май се откачваше едната клема и последователно се свързваше мултицет...или товабеше за някаква консумация...Абе потърси ...иначе на жичкаджия.
Успех и пиши какъв е проблема.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
ми колега възможно е да е от стартера ако са му разбити втулките аз имах преди такъв проблем със стария голф въртя но нищо неше и да чуе мислех че е акомулатора свалих го заредих го но нищо отидох на майстор и той веднага ми каза че е стартера с голямо недоверие му оставих колата и на другия ден си я взех с решен проблем а именно стартера втулките се разбили и от там ми дърпа целия ток
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”